Tapio Anttila kuuluu Harri Koskisen ja Alvar Aallon rinnalla suosikkisuunnittelijoideni joukkoon, ja hänen luotsaamansa Tapio Anttila Collection -tuotemerkki oli näyttävästi esillä Habitare-messuilla. Minulla oli kunnia jutustella herran kanssa jo toistamiseen, ja arvostan suuresti hänen näkemyksiään hyvästä designista ja hyvän suunnittelutyön tärkeydestä ja toimivuudesta. Hänen osastonsa sai mielestäni ansaitusti Habitare 2015 - Parhaimman messuesillelaiton pystin, kuvamateriaalia Tapio Anttila Collectionin pisteestä voitte käydä kurkkaamassa messupostauksestani TÄÄLTÄ.

Omakotivalkoinen_23102015_8528.jpg

Omakotivalkoinen_23102015_8540.jpg

Tiirailin Lennolin valmistamaa Tapio Anttila Collection -logotyynyä Habitare-messuilla ilmeisestikin niin rakastuneen näköisenä, että minua kävi kai sääliksi. :) Ihana Tapio halusi ilahduttaa minua ja muutamaa muutakin bloggaajaa lahjoittamalla meille ikiomat tyynyt, en voisi olla kiitollisempi tästä ystävällisestä eleestä. ♥ 

Omakotivalkoinen_23102015_8538.jpg

Olohuoneen muutos ja sohvan katoaminen ei ollut monen mieleen ja osa syystä on varmasti muutospostauksen epäonnistuneissa kuvissa. Olohuone on nimittäin oikeasti melko tunnelmallinen ja lokoisa paikka, varsinkin kun koristetyynyt ovat terästuolien selkänojaa vasten ja pöydällä kynttilät palamassa. :) Moni antoi minulle lisäksi kritiikkiä siitä, että olohuone ei ole enää minimalistinen kaiken tavaran ollessa esillä. Tämä on tavallaan täysin totta - ulkoisesti olohuone ei ole niin tyhjä ja yksinkertainen, mutta sisällöllisesti se on edelleen yhtä minimalistinen. Tavaramäärä ei ole lisääntynyt ja itselleni iloa tuovat tilpehöörit ilostuttavat minua nyt paremmin kuin ennen, olohuone tuntuu omasta mielestäni kotoisammalta, eikä ne ritilätuolitkaan nyt niin huonon tuntuisia peffan alla ole. :)

Omakotivalkoinen_23102015_8535.jpg

Omakotivalkoinen_23102015_8531.jpg

En ollut ainut joka iski silmänsä kyseiseen logotyynyyn ja meitä oli melko monta kyselemässä sen tulevista ostopaikoista ja ilmestymisaikataulusta. Viimeisin tietoni että Vepsäläinen olisi ottamassa sitä myyntiin muun malliston ohella, mutta en ole satavarma... Toivottavasti ottavat ja mahdollistavat valikoimallaan sen saatavuuden, on meinaan ihana tyyny. ♥

Tunnelmallista syysiltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg