Julkaisin Facebookissa muutama päivä sitten kuvan Seppälän lastenosastolta löytämästäni pörröisestä "potkupuvusta", josta on tullut kotoilulempparini - hus hiiteen legginsit ja neuletakit. :) Pumpulinpehmoinen vitivalkoinen nallenkorva-haalari on söpö kuin vaahtokarkki, ja olen hiihdellyt tämä päälläni iltaisin koiralenkilläkin... vaikka olenkin jo kolmenkympin paremmalla puolella. :)

Omakotivalkoinen_27102015_8597_2.jpg

Omakotivalkoinen_27102015_8611.jpg

Omakotivalkoinen_27102015_8593.jpg

Omakotivalkoinen_27102015_8609.jpg

Omakotivalkoinen_27102015_8608.jpg

Haalari on ulkopuolen lisäksi sisältäkin yhtä pumpulinen, vain hupussa on puuvillainen sisävuori. Polyesteriähän tämä tietenkin on ja nyppääntyy aikanaan ruman näköiseksi. Tärkeintä onneksi on että pysyy lämpimänä ja on mukavaa... eikä muuten ole ollut enää iltaisin kylmä, edes saunan jälkeen. Lastenvaatteissa mitoitus on väljempää ja koot menevät pituuden mukaan. Oma haalarini on kooltaan 152/158cm, ihanan löysä ja lötköttävä. ♥ Tästä viisastuneena katselen jatkossakin lastenosastojen oloasutarjontaa, aikuisten pyjamat ja paitulit kun ovat usein samasta muotista tehtyjä tylsimyksiä. :)

FullSizeRender.jpg

Tässä vielä tämä Facebookissa jaettu upeaakin hienompi tyylinäytteeni hissin peilin kautta räpsäistynä, kyllä on ollut mukava käydä koiran kanssa iltalenkillä kun ei ole tullut kinttuihinkaan vilua. :)

Illalla tulossa postaus AJ-seinävalaisimesta, jonka paikkavalintaan tarvitsen teidän apua ja mielipiteitä. Palailemisiin siis! 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg