Vuorossa on toinen #mymuurame -kampanjan blogipostaus, jossa kaunis Muuramen säilytyskaapisto on siirtynyt ruokailutilasta makuuhuoneeseen. Lasiovellinen vitriinikaappi tekee kokonaisuudesta umpiovellista mielenkiintoisemman ja rakenteeltaan kevyemmän näköisen. Säilytystila riittää kahden ihmisen tarpeisiin - 12 hyllyä, kolme isoa vetolaatikkoa sekä vitriinin tarjoama extratila esimerkiksi koruille, laukuille sekä asusteille. Parasta on kuitenkin laajennettavuus sekä sivusuunnassa että ylöspäin, yläkaapeiksi sopivia moduuleja voi ostaa myöhemmin lisää mikäli säilytystilan tarve kasvaa. 

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8962.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_9002.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_9011.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8967.jpg

Hyvän suunnittelutyön tunnistaa laadukkaan viimeistelyn lisäksi toiminnallisuudesta, hyvin tehty ja loppuun asti mietitty säilytyskaluste kestää käytön ja kulutuksen lisäksi myös aikaa, eikä ole sidoksissa pelkästään yhteen kodin tilaan. Muuramen Mup-sarjan moduuleista rakennettu kaapisto sopii yhtä hienosti sekä ruokailutilaan että makuuhuoneeseen, kummassakin paikassa se on luonnollinen osa muuta sisustusta. Odotan innolla että pääsen jakamaan teille kuvat tytön huoneesta, jossa samainen kaappi seikkailee... se nimittäin sopii lastenhuoneen vaate- ja lelukaapiksi niin hyvin, etten osaa valita mikä näistä kolmesta variaatiosta olisi paras. :)

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8994.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8995.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_9000.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8997.jpg

Kaappeihin on mahdollista ostaa lisähyllyjä oman tarpeen mukaan. Omaan French Wardrobe -pukeutumismetodiini kuuluu alle 100 vaatekappaletta, joten minulle riittäisi vähempikin kaappitila. Vaimennetuilla saranoilla äänettömästi sukeutuvia ovia on miellyttävä käyttää, pehmeästi liukuvista laatikoista puhumattakaan. ♥

Omakotivalkoinen_Mymuurame_9003_2.jpg

Omakotivalkoinen_Mymuurame_8970.jpg

#mymuurame -kampanjaan sekä 1000€ lahjakortin arvontaan voit osallistua Instagramissa sekä Facebookissa 22.11.2015 asti, lisätietoa löydät kampanjapostauksestani TÄÄLTÄ! Muurame jakaa osallistujien #mymuurame -kuvia Instagram-tilillään, joten käykäähän inspiroitumassa Muuramen Instagram-kanavalla - @muurameoy! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Muurame)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg