Muuramen Instagramissa ja Facebookissa käynnissä oleva #mymuurame -kampanja lähenee loppuaan ja vuorossa on viimeinen osa kampanjapostaussarjassa. Muuramen moduuleista koottu säilytyskaluste toimii ruokailutilan sekä makuuhuoneen lisäksi myös lastenhuoneessa, ollen turvallinen ja laadukas valinta perheen pienimmille.

Omakotivalkoinen_MyMuurame_9056_2.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_982878.jpg

Tytön huone on kooltaan niin pieni, etten saanut kamerallani laajempia kuvakulmia aikaiseksi, vaikka kipusin jopa tikkailla katonrajaan. Onneksi sain kuitenkin kaapin kokonaisuutena kuvattua, se on tärkeintä. :) Muuramen Mup-moduuleista koostuvaan kaapistoon mahtuu järjetön määrä sekä leluja että vaatteita. Vaatteet voi säilyttää yläkaapeissa sekä vetolaatikoissa, lelut vuorostaan alakaapeissa, joista ne on helppo ottaa leikkeihin ja pakata takaisin leikkien päätyttyä.

Omakotivalkoinen_MyMuurame_9050.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_9067.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_9078.jpg

Tyttö sai itse järjestellä lempitavaroitaan vitriinikaapin kahdelle alimmalle hyllylle ja kivat sommitelmat tekikin. ♥ Myös New Yorkista tuomani tuliaiset pääsivät esille, pienet Disney Animator´s Anna- ja Elsa-nuket ystävineen ovat olleet leikeissä mukana lähes päivittäin. :)

Kampanjan lisätiedot sekä Mup-kokonaisuuden moduulierittelyn löydät #mymuurame -postaussarjan aiemmista osista:

Kampanjainfo: http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/11/osallistu-mymuurame-kampanjaan-voita-1000e-lahjakortti

Ruokailutila & moduulierittely: http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/11/mymuurame-laatua-tyylia-aidilta-tyttarelle

Makuuhuone: http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/11/klassikkokaluste-makuuhuoneessa-mymuurame

Vielä ehditte ottamaan osaa Muuramen some-kampanjaan Instagramissa sekä Facebookissa, jakamalla oman Muurame-tuotteita sisältävän kuvan #mymuurame -tunnisteen kera 22.11.2015 mennessä. Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 1000€ arvoinen Muurame-lahjakortti, joten laittakaahan viidakkorumpu pärisemään ja levittäkää sanaa kaikille tutuille ja sukulaisillekin, joiden kotoa löytyy suomalaisen Muuramen klassikkoja. :)

#mymuurame@instagram

#mymuurame@facebook

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Muurame Oy)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg