Tytön huoneen muutosprojekti otti aimo harppauksen eteenpäin, kun Måla & Moren ihana Christel ehdotti minulle yhteistyötä uuden Annie Sloan Wall Paint -seinämaalin testaamisen merkeissä. Annie Sloanin Chalk Paint® -kalkkimaalia testailinkin jo viime vuonna, joten suurella mielenkiinnolla ja ilolla lähdin kokeilemaan myös tätä seinä- ja kattopinnoille tarkoitettua Wall Paint -maalia. 

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8837_2.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8871.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8879.jpg

Tytön huone on jo vuoden päivät kaivannut uudistusta ja olemme pikkuneidin kanssa yhdessä miettineet uutta värimaailmaa. Neiti on vaihdellut toivomustaan pariin otteeseen mustan, pinkin ja turkoosin väliltä. Kun tyttö kuuli että Annie Sloan Wall Paint -maalilla maalattuun seinään voi kirjoittaa ja piirtää liiduilla, ei riemulla ollut enää rajoja, ja päädyimme valitsemaan valkoisen värin rinnalle perinteisen liitutaulumustan. :)

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8868.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8841.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8865.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8863_3.jpg

Huoneen muutoksessa on käytetty kahta eri Annie Sloan Wall Paint -sävyä - valkoinen sävy on Old Whitea ja musta Graphitea. Maali on ihanan paksua ja todella peittävää, kirkkaankeltainen vanha maali peittyi mustan alle lähes yhdellä kerroksella. :) Valkoisella maalilla maalasin seinien lisäksi myös katon ja ohensin maalia sekoittamalla 2dl vettä 2,5L kokoiseen maalipurkkiin. Testasin ohennusta myös mustalle maalille ja tuolla sekoitussuhteella maalin sävy oli hitusen vaaleampi kuin ohentamaton pikimusta. 

Omakotivalkoinen_Malaetmore_72771781.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8791.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8784.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8777.jpg

Annie Sloan Wall Paint on vesiohenteista, hyvin peittävää, riittoisaa, hajutonta, nopeasti kuivuvaa ja mattapintaista, kuten Chalk Paint®. Wall Paintissa on kuitenkin parempi kulutuksen- ja hankauksenkesto, joten se soveltuu täydellisesti seinille ja kattoihin. Wall Paint ei tarvitse vahaa tai lakkaa viimeistelyyn. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään ja voit luoda ihan oman, täydellisen sävyn itsellesi. Wall Paintia voit myös käyttää liitutauluna, siihen voi kirjoittaa liidulla ja pyyhkiä pois (liitaulun ei siis enää tarvitse olla musta tai vihreä). 

Wall Paint -maalia on saatavana kahdessa koossa - 1L purkilla maalaa 14,5m2 ja 2,5L purnukalla 36m2. Maali on peittävyydeltään aivan omassa luokassaan eikä perinteisistä rautakauppamaaleista voi puhua samassa lauseessa. Neutraaleilla sävyilla maalatut seinät saa vitivalkoisiksi yhdellä ohentamattomalla Wall Paint -maalikerroksella, todella tummat tai kirkkaat värit saattavat tarvita kaksi kerrosta peittyäkseen. 

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8851.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8860.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8862.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8840.jpg

Annie Sloanin seinämaaliuutuus on yhtä hajuton kuin Chalk Paint® -kalkkimaalikin, vain vieno tuoksahdus joka muistuttaa hieman puolikuivaa erikeper-liimaa. Tuoksuherkkä siskontyttöni kävi nuuskuttamassa märkää maalia ja antoi hyväksyntänsä sille, maali ei aiheuttanut päänsärkyä eikä kuvottavaa oloa kuten maalit yleensä hänelle tekevät. Siksi uskallankin suositella Annie Sloanin seinämaalia myös migreenistä kärsiville kotiremontoijille ja -sisustajille! :)

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8853.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8857.jpg

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8875.jpg

Olemme tytön kanssa äärimmäisen tyytyväisiä valittuihin väreihin sekä Annie Sloan Wall Paint -maaliin. Maalaaminen oli todella helppoa, sen paksuhkon koostumuksen vuoksi maaliroiskeita ei syntynyt (vähemmän sotkua ja siivottavaa), ja maali kuivui kauniin mattaiseksi ja täysin hajuttomaksi noin tunnissa. 

Omakotivalkoinen_Malaetmore_arvonta_0611

Annie Sloan -tuotemerkki viettää 25-vuotisjuhlaansa ja sen kunniaksi pistämme Måla & Moren Christelin kanssa käyntiin synttäriarvonnan. Arvonnan palkintona on Annie Sloan -sisustusmaalisetti, joka sisältää 2,5L purkin Annie Sloan Wall Paint -uutuusmaalia vapaavalintaisessa värisävyssä, sekä Annie Sloan maalipensselin. 10 upeaan maalisävyvaihtoehtoon voit käydä tutustumassa TÄÄLLÄ!

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Osallistumisaikaa on torstaihin 12.11.2015 klo 23:59 asti! :)

Omakotivalkoinen_Malaetmore_8727671.jpg

Lisäinfoa Annie Sloan -maaleista löydät Måla & Moren sivuilta sekä verkkokaupasta:

www.malaetmore.fi

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Måla & More)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg