Kotimaisen Muuramen ajattomat säilytysmoduulit taipuvat ja muotoutuvat kaikkiin kodin tiloihin, aina oleskelutiloista lastenhuoneisiin. Pääsin suunnittelemaan ja rakentelemaan useampaan käyttötarpeeseen soveltuvan hyllykokonaisuuden osana marraskuun alussa startannutta #mymuurame -kampanjaa - ruokailutilan yhteydessä sijaitseva hyllystö toimii astiakaappina ja aloittaa kolmiosaisen postaussarjan...

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8943_2.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8956.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8904.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8919.jpg

Hyllykokonaisuus koostuu seitsemästä eri moduulista - hitaasti sulkeutuvilla saranoilla varustettuja PikkuMup -hyllykaappeja on neljä, kaappien välissä on Iso-MakroMup sekä Iso-TuplaMup -laatikostot. Laatikoston päältä löytyy lasiovilla ja lasihyllyillä viimeistelty IsoMup-kaappi, jonka sisälle saa kauniisti esille niin viinilasit kuin sisustusesineetkin. Koko komeus lepää 5cm korkean Mup-sokkelin päällä, joka antaa isolle 156cm leveälle ja 170cm korkealle säilystyshyllystölle keveämmän ja ilmavamman ilmeen. 

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8910.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8898.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8908.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8928.jpg

Oman kodin pohjaratkaisussa parasta on sen muunneltavuus erilaisiin tarpeisiin ja kalusteratkaisuihin. Ruokapöytää olohuoneeseen päin siirtämällä sain astiakaapille tilaa ja kodin koko henki muuttui toisenlaiseksi. Ruokapöytä yhdistää nyt kivasti olohuoneen ja keittiön toisiinsa, jopa paremmin kuin keittiösaareke. Kaunis säilytyskaluste tekee kyllä ihmeitä tilaan kuin tilaan.

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8913.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8933.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8947.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_8900.jpg

Instagramissa ja Facebookissa käynnissä olevaan #mymuurame -kampanjaan on osallistunut jo hyvä määrä kotimaisten Muurame-klassikkokalusteiden omistajia. Kampanjan tarkoituksena on tavoittaa sekä uudemmat että eri sukupolvien ikäiset äideiltä tyttärille siirtyneet Muuramet, ja jakaa luovia ideoita sekä erilaisia käyttötapoja Muuramen kalusteille. Kaikki Muurame-kuvansa hashtagilla #mymuurame jakaneet ovat automaattisesti mukana 1000 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa, joten jos et vielä ole osallistunut niin nyt äkkiä jakamaan oma Muurame-tarinasi! 

11215151_960588327331144_584958522926053

Minulla on iloisia uutisia kaikille Muurame-faneille, sillä Muuramen ikioma verkkokauppa on viimein avattu! :) Verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman valmiita huoneratkaisuja, tuotteita sekä kaikki Muurame-mallistoon kuuluvat erilliset elementit. Käy tutustumassa osoitteessa:

www.muurame.com
 

Ylihuomenna on tulossa postaussarjan toinen osa, jossa kurkistetaan miltä hyllykokonaisuus näyttää makuuhuoneen puolella. :) Tunnelmallista syyspäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Muurame)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg