Tylsääkin tylsemmän flunssapäivän aktiviteettinä päädyin tekemään ensi vuoden sisustusostoslistaa. Osa tuotteista on sellaisia, jotka olisi hyvä ostaa jo piakkoin, kuten suloiset Marimekon Siirtopuutarha -pannulaput sekä makuuhuoneen sängyn päälle kaivattu toinen Aj-seinävalaisin. Mietinkin parhaillaan pitäisikö hyödyntää Finnish Design Shopin 100€ alennusta -joululahjakampanja tuohon valaisimeen... Alekamppis päättyy tänään, joten mietintäaikaa ei ole kovin paljoa jäljellä. :)

Finnishdesignshop_ostoslistalla2016.jpg

Louis Poulsenin Aj-valaisimen ja Marimekon pannulappujen lisäksi ostoslistallani on Artekin seinäpeili ja By Lassen Kubus 8-kynttelikkö. Kyntteliköllä ei ole kiirettä, kunhan vuoden 2016 jouluksi sellaisen itselleni hommaan. :) Seinäpeili sen sijaan on tarpeellisempi, syistä kerron myöhemmin lisää makuuhuonepostauksen yhteydessä...

FinnishDesignShop_marimekko_siirtolapuut

Marimekon Siirtolapuutarha -sarja on saanut täydennystä kolmen keraamisen säilytyspurkin muodossa. Ihastuin tuohon pienimpään 4,5dl kokoiseen purkkiin, jota voisi käyttää esim vanulappujen säilytyksessä tai keittiössä sormisuolapurkkina. Saman sarjan kahvikupit minulta jo löytyy ja ne ovat eniten käytetyt kupposeni. :)

540_Marimekko_15_iso.jpg

Finnish Design Shop tarjoaa yli 500€ arvoisiin ostoksiin 100€ alennuksen alekoodilla ABHH461315. Alennuskoodi on voimassa vain tänään 18.11.2015, joten pähkäilyaikaa ei liiaksi ole. :) Nyt pitäisi päättää kuinka akuutisti tarvitsen toisen seinävalaisimen, vai jaksanko odotella seuraavaa mahdollista alennuskampanjaa ensi vuoteen... Marimekon pikkupurkin ja pannulaput aion joka tapauksessa tilata, joululahjaksi itselleni. :)

www.finnishdesignshop.fi/joulukampanja

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Marimekko, Louis Poulsen, By Lassen, Artek. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg