Tykkään katsella rikos-, jännitys-, ja scifisarjoja, joista suosikkejani ovat mm. The Killing, Twin Peaks, The Fall, CSI, ja nuoremmille katsojille suunnattu Vampyyripäiväkirjat. Viimeksi mainitun vanavedessä syntynyt spin off -sarja The Originals keskittyy kolmen alkuperäisvampyyrin (Mikaelsonin sisarusten) elämään ja on selkeästi aikuisempaan makuun rakennettu kuin Vampyyripäiväkirjat. Tyhmästi Vampyyrien sukua -väännökselle suomennetun sarjan ensimmäinen tuotantokausi on nähty Subilla viime vuoden lopulla, mutta itse heräsin tähän myöhässä ja katselin sen Netflixin kautta vasta nyt. :)

14838.jpg

Mikaelsonin sisarukset Klaus (Joseph Morgan), Elijah (Daniel Gillies) ja Rebekah (Claire Holt) ovat maailman ensimmäisiä ja alkuperäisiä vampyyreita. Klaus paljastaa lisäksi olevansa hybridi, eli vampyyrin ja ihmissuden risteytys, ainoa laatuaan. Vampyyrisisarukset sekä Klausin lasta odottava ihmissusi Hayley (Phoebe Tonkin) palaavat New Orleansiin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1919. Sillä välin Klausin suojatti ja oppipoika, vampyyri Marcel (Charles Michael Davis) oli ottanut kaupungin haltuunsa, mutta sitä Klaus ei aio sulattaa, vaan päättää taistella kovin panoksin Marcelia ja hänen jengiään vastaan saadakseen kaupungin takaisin perheelleen. Hurjia juonenkäänteitä, yliluonnollisuuksia, vampyyreita, noitia, ihmissusia, kieroilua ja juonimista riittää, eikä aina tiedä kuka on tarinan pahis ja kuka hyvis. Erinomaisesti tuotettu ja toteutettu sarja, jossa on sopivassa suhteessa yliluonnollisia elementtejä sekä normaalimpaa inhimillisyyttä. Monet sympatia-itkut on tirautettu, erityisesti oman lempihahmoni Elijahin ja hänen kielletyn rakkautensa tähden. Ehdottomasti katsomisen arvoinen sarja kaikille yliluonnollisista aiheista ja fiktiosta kiinnostuneille. :)

TheOriginals_tvseries_pics.jpg

Netflixissä on tällä hetkellä nähtävissä vain ensimmäinen 22 jaksoa sisältävä tuotantokausi... toivottavasti kakkoskausi ilmestyisi piakkoin, sillä en malta odottaa että pääsen jatkamaan sarjan parissa. :)

Mukavaa myöhäisiltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: The CW)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg