Joulumieli on ollut hieman kadoksissa lämpimästä syksystä ja lumen puutteesta johtuen, mutta yritän viritellä itseni tunnelmaan pienillä asioilla. Vesihyasinttikoriin istutettu huonekuusi on ensimmäinen joulumainen sisustusostokseni ja askartelemme illemmalla tytön kanssa siihen paperista tehtyjä kimalleliimalla huurrutettuja mini-lumihiutaleita. Joulusuunnitelmia emme ole vielä tehneet, perinteisen kotijoulun sijaan saatamme ottaa äkkilähdön kylpylähotelliin ja se kuulostaa ainakin tällä hetkellä houkuttelevammalta vaihtoehdolta. :)

Omakotivalkoinen_22112015_72881788782.jp

Vesihyasinttikori sopii kivasti meidän parketin kanssa, niissä on tismalleen samat ruskean sävyiset raitamaiset kuvioinnit. Keväämmällä voin korvata huonekuusen (joka oletettavasti on jo lakastunut) kookkaalla peikonlehdellä tai muulla isolehtisellä viherkasvilla. Jos joku tietää mistä voisi löytää noin 30x30cm kokoisia ja noin 30-40cm korkeita neliskanttisia vesihyasinttikoreja, otan mielelläni avun ja vinkit vastaan... Minulla on kiva idea nimittäin muhimassa mielessä ja sen toteuttamiseksi tarvitsisin tuollaisia koreja kevättä varten. :)

Omakotivalkoinen_22112015_9201.jpg

Omakotivalkoinen_22112015_9216.jpg

Huomenna olisi tarkoitus postailla teille keittiöjuttuja pitkästä aikaa, ties vaikka saisin aikaiseksi kuvata teille videonkin aiheeseen liittyen. :) Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg