Tulin äkkiä muistuttelemaan, että Stockmannin ikioma Muumi-keräilylautanen on viimein saatavilla. Ehdin ostamaan Muumeista tykkääville veljen tytöilleni joulupakettiin omat lautaset, jepajee ja vinha tuuletus! :) Verkkokaupassa lautasten toimitusaika on tällä hetkellä 1-2 viikkoa, ensimmäinen satsi on siis jo loppuunmyyty. Jos havittelet itsellesi tätä rajoitettua määrää valmistettua keräilylautasta, kannattaa olla varmuuden vuoksi yhtä ripeä kuin Ritariässä 80-luvulla... :)

959x464-1511-muumi-lautanen2.jpg_1188960

Omakotivalkoinen_Stockmann_Muumilautanen

Stockmann_Muumilautanen_2015.jpg

Klikkaa Muumiuutuus kotimatkalle TÄSTÄ!

Illalla tulossa postaus tyylikkäistä työkaluista, joten olkaahan kaikki kotinikkarit kuulolla noin klo 20 aikaan. :) 

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Stockmann)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg