Olen kova nikkaroimaan, mutta huono hankkimaan kunnollisia työvälineitä... aina on löytynyt konsti hoitaa hommat, vaikkei oikeanlaista vekotinta ole nurkista löytynyt. Olen mm. korvannut pienen ristipäämeisselin Fiskarsin kynsisaksilla tai pinseteillä, lätkinyt pakkelia seinään tasoituslastan sijasta pankkikortilla ja vasaran puutteessa nakuttanut nauloja kiinni rikkinäisten pihtien kärjellä. :) Clas Ohlsonilla kehysostoksilla käydessäni bongasin kivoja työkalusettejä - selvästi naisille suunnattuja, sillä värivaihtoehtoina niissä oli mustavalkoinen ja musta-pinkki. Kivan ulkomuodon lisäksi hintakin oli sen verran kiva, että tulin viimein järkiini ja hankin remonttinaisen tarvitsemat tyylikkäät työvehkeet... :)

Omakotivalkoinen_05112015_8821_2.jpg

Omakotivalkoinen_05112015_8809.jpg

Omakotivalkoinen_05112015_8814.jpg

Omakotivalkoinen_05112015_8832.jpg

Ruuvimeisselit pääsivät hetipaikalla testiin tytön huoneen remppaamisen yhteydessä. Vanha pyöristynyt Prismasta ostettu ruuvarini (se ainoa ehjä) jäi ansaitusti eläkkeelle uudenkarhean mustavalkoisen meisselisetin korvatessa sen sekä kynsisaksiviritelmäni. :) Kumimaisesta materiaalista valmistettu kädensija on mukava kämmentä vasten, siitä saa hyvän otteen eikä ruuvarin kärkikään ole sen hullumpi... hyvin kääntyy tiukempaankin kierretty ja hieman pyöristynyt ruuvi irti seinästä. :)

Omakotivalkoinen_05112015_8836.jpg

Eurokaupasta vuonna nakki ja muusi ostettu vanha vasarani irtisanoi itsensä jo pari vuotta sitten ja siitä asti olen pärjäillyt sinnikkäästi ilman. Olen vedellyt ruuveja ja tulppia ulos seinästä patenttiratkaisuja sekä vetovoimaa hyödyntäen, hakannut nauloja kaappien taustalevyihin milloin milläkin vimpaimella. :) Onhan minun pitänyt tietysti ostaa uusi vasara vanhan tilalle... mutta se aina unohtui, ja unohtui. :) Nyt onkin sitten semmoinen moukari, että selviän jatkossa mistä tahansa tenkkapoosta. :)

Omakotivalkoinen_05112015_8834.jpg

Olen monesti kaivannut pienempää vatupassia, kuin se blogin remppakuvissakin usein nähty keltainen iso rohjake. BEDesignin Deer -seinähyllyn kiinnitys oli juuri sellainen hetki, joka olisi säästänyt sähellykseen menneestä ajasta 80%, eli tunnin. Hyllyssä on niin paljon vinoja pintoja ja lokeroita ettei isoa vatupassia saanut mihinkään kunnolla, sen vuoksi mentiin lopulta silmämääräisesti ja hylly on aavistuksen vinkurassa. :)

Omakotivalkoinen_05112015_8829.jpg

Tämän metrimitan kanssa olin vain ja ainoastaan turhamainen, sillä minulla oli entuudestaan ihan kelvollinen ja toimiva mitta. :) Minun oli vaan pakko saada sävysävyyn sopiva kapistus kokoelmaani ja sen myötä vanha neonvihreä mittani saa siirtyä siskontytön tulevia tarpeita varten. :)

Omakotivalkoinen_05112015_8824.jpg

Omakotivalkoinen_05112015_8811.jpg

Clasulta siis löytyy tämmöisiä tyylikkäämpiäkin tarvikkeita kotituunailijoille ja sisustelijoille. Laatu ei tietenkään ole ammattilaistasoa, mutta minun käyttötarpeisiini nämä sopivat oikein mallikkaasti. :) Eipä ole muuten yhtään hassumpi joululahjaideakaan esimerkiksi omaan kotiin muuttaneelle tai muuttavalle nuorelle, tämmöiset kun usein unohtuvat ja ne tulevat mieleen vasta kun niitä tarvitaan. :)

Kivaa iltaa kaikille! 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg