Ostan vaatteita hyvin hallitusti ja teen puolivuosittain mittavamman täsmäiskun kaupoille, hoitaen perusvaatteiden uusimiset ja muut tarpeelliset ostokset. Jouluale on itselleni aina juhlan paikka, sillä alevalikoimasta löytyy runsaasti mustia ja valkoisia "tavallisia" vaatteita... kesäalesta löydän hyvin harvoin mitään, koska värimaailma on kevään ja kesän jäljiltä hempeämpi, ja vaatteiden mallit sellaisia, etten niistä innostu (kuten maksimekot, joihin olen liian lyhyt). Zaran lisäksi tykkään shoppailla Stockmannin ja Booztin verkkokaupoissa, joista molemmista löytyy useita suosikkimerkkejäni - Tiger of Sweden, Selected Femme, Filippa K, Hunter, Vagabond...

w52_w_designersale_fi.jpg

Stockmannin muotiale jätti tällä kertaa täysin kylmäksi, en löytänyt itselleni ainuttakaan kelvollista vaatetta edes trikoo-osastolta, mikä oli suuri pettymys. Ehdin jo ennakkoon iloitsemaan joululahjaksi saamastani lahjakortista ja siitä kuinka käytän sen hyödyksi vaatepuolen aleostoksissa, ostoslistallani oli mm. nahkaiset korkkarit, musta bleiseri, nahalta näyttävät mustat farkut sekä muutama toppi / pusero, joilla saisin perinteisen farkut ja nilkkurit -tyylini siistittyä. Onneksi on Boozt... Kyseistä paikkaa ei turhaan hehkuteta pohjoismaiden tyylikkäimmäksi vaatekaupaksi, sillä sieltä löysin kaiken etsimäni ja vähän muutakin. :) Rakensin alelöytöjeni ympärille neljä asuinspiraatiota, jotka kuvastavat tyyliäni...

Boozt_ale_122015_2.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Boozt_ale_122015_3.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Boozt_ale_122015_4.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Boozt_ale_122015_5.jpg

1 | 2 | 3 | 4

1450790318-w53_sale_entrypage_new_fi.jpg

Booztin alevalikoimasta löytyy designermerkkien lisäksi myös edullisempaa perusmuotia mm. Vilan, Onlyn, Vero Modan ja Mangon muodossa. Aletuotteita on yli 17 000, joten niiden läpikäyminen on lähes mahdonta. Suosittelenkin kokeilemaan ale-tuoteryhmän rajaamiseen väri- ja kokovalikkoja, se helpottaa hommaa huomattavasti ja Boozt on ensimmäinen paikka jossa rajaaminen oikeasti myös toimii (mustien vaatteiden joukkoon ei eksy tummansinistä tai harmaansävyjä). :D

www.boozt.com/fi/ale

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Boozt.com / valmistajat. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg