Finnish Design Shopin joulukalenteri tarjoilee tänään Normann Copenhagenin LightHouse -talolyhdyn erittäin hyvään etuhintaan, joten jos tälläinen monikäyttöinen lyhty on ollut hankintalistallasi, kannattaa tarjoukseen totisesti tarttua. Värivaihtoehtoina on musta sekä valkoinen lyhty, enkä muista että olisin koskaan aiemmin törmännyt näin suureen 25% alennukseen tämän klassikoksi muodostuneen lyhdyn osalta. :)

Omakotivalkoinen_NormannCopenhagen_Light

Oma lyhtyni on tällä hetkellä parvekkella tunnelmaa luomassa, mutta yhtä hyvin se istuu myös sisätiloihinkin. Kynttilöiden sijaan talolyhdyn voi täyttää myös kasveilla, kukkasilla, jouluvalosarjoilla tai vaikkapa kesäisellä hiekka- ja simpukkasomisteella. Käyttöä ja käyttötapoja löytyy runsaasti ympäri vuoden, eikä lyhty ole talvinen, mitä itse arvostan tavaroissani suuresti... kauniita tavaroita ihailee mielellään 365 päivää vuodessa. ♥

Omakotivalkoinen_NormannCopenhagen_Light

Tuotteita on saatavana rajoitettu määrä ja tarjous umpeutuu huomenna klo 9.59. Yli 100 euron ostoksiin saa ilmaisen kuljetuksen, jopa ihan kotiin asti kannettuna... ja ennen joulua! :) Edullisille lyhtyostoksille pääset vaikkapa tästä:

www.finnishdesignshop.fi/joulukalenteri/16122015/lighthouse

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuva: Normann Copenhagen, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg