Olen ollut legginsien vakkarikäyttäjä jo vuodesta 2008 asti kun moiset naistenkalsongit tulivat muotiin. :) Legginsien joustavuus ja mukavuus sai aikaan sen, että hylkäsin kokonaan lähes kaikki muut housuvaihtoehdot, eritoten farkut, jotka tuntuivat puristavan ja kiristävän joka suunnasta. Hieman kiiltävät, pikimustat ja täysin peittävät Vilan Surface -lempileggarini (joita olen omistanut 8 vuoden sisällä noin kymmenet) löysivät arvoisensa korvaajan vasta tänä syksynä... yllättävää kyllä pillifarkuista, joita olen pitänyt niin paljon että ne alkavat jo virttymään. :)

Zara_farkut223.jpg

7675304800_6_1_122.jpg

Kyseessä ovat Zaran Basic-malliston extrajoustavat ja erittäin pehmeät kapealahkeiset 39,95€ kustantavat maagiset farkut. Materiaalin joustavuus ja pehmeys tulee lycrasta ja housut sujahtavat jalkaan yhtä helposti kuin legginsit. Normaalilla vyötäröllä varustetut housut istuvat takamuksesta hyvin, eikä kaupan hyllyillä kyykkiessäkään tarvitse varoa alushousujen vilkkumista. Lahje on aika kapea, muttei onneksi sellaista nuorison nuolevaa mallia - puolipohkeesta alkaen lahje suoristuu ja pieni löysyys tekee kivat rypyt nilkan ympärille. Alla olevissa takkikuvissa nämä kyseiset housut ovat jalassani Vagabondin nilkkureiden kanssa, ei ole yhtään liian pillipunttiset ainakaan omaan makuuni. :)

Omakotivalkoinen_Zara_farkut.jpg

IMG_2642.jpg

Yritin räpsäistä teille puhelimella kuvan housunlahkeista, mutta mustia vaatteita on vaikea saada kontrastivääristymän vuoksi näkymään kunnolla keinovalossa. Kannattaa tosiaan käydä Zaran liikkeessä sovittamassa näitä farkkuja, jos etsit ulkoisesti siistejä toimistotyöhön ja asiakastapaamisiinkin kelpaavia perusfarkkuja, jotka kuitenkin tuntuvat päällä ihan jumppatrikoilta. :) Näitä on saatava ehdottomasti toisetkin, ettei vanhat kulu kokonaan puhki päivittäisellä pitämisellä. 

Huomenna jatketaan hieman saman tyylisellä aiheella, sillä luvassa on oloiluvaatepostaus (ja vähän joululahjajuttujakin). :) Ihanaa myöhäisiltaa kaikille iltakukkujille ja hyvät huomenet aamuvirkuille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg