White & Fresh -blogin Irina ilahdutti minua Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen tiimoilta. Haasteen tarkoituksena on jakaa hyvää mieltä ja ilahduttaa toista bloggaajaa - ilahduttamisen tapa on vapaa. :) Irina yllätti minut pienellä rapisevalla käsintehdyllä Punsselin suolasaippualla, joka sopii koko vartalon hellävaraiseen pesuun. ♥

Omakotivalkoinen_23122015_0244.jpg

Omakotivalkoinen_23122015_0237.jpg

Omakotivalkoinen_23122015_0247.jpg

Haluan laittaa tämän hyvän teon kiertämään ja ilahduttaa neljää lukijaani, jotka ovat Hippu-76, Muuttuvakotini Päivi S, Raili K, ja Soili D/M! Kyseisen nelikon upeat naiset ovat tukeneet, ymmärtäneet ja ilostuttaneet minua kommenteillaan useasti, ja tämä on loistava keino kertoa heille miten tärkeitä minulle ovat! ♥ Laittakaahan arvon leidit minulle osoitetietonne tulemaan (sähköpostitse miia@omakotivalkoinen.fi), niin yllätän teidät paketeilla heti vuodenvaihteen jälkeen. :)

Kiitokset Irinalle tästä hyvän mielen haasteesta, ja kaunis kiitos myös kaikille teille lukijoille! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg