Vietimme tytön kanssa seikkailupäivän Helsingin keskustassa ja kävimme katsomassa mm. Esplanadin puiston valoeläimiä sekä Jari Sillanpään keikan Stockmannin kellon yllä. Helsingissä on joulun aikaan nähtävää ja koettavaa vaikka millä mitalla, tytölle riitti wow-elämykseen jo Espan, Aleksin ja poikkikatujen lukuisat valokuuset ja koristeet. Siltsun keikka tulikoneineen ja raketteineen oli piste iin päälle... tytön ihka ensimmäinen konserttielämys. :)

IMG_0057.jpg

IMG_0059.jpg

IMG_0065.jpg

IMG_0066.jpg

IMG_0064.jpg

IMG_0068.jpg

IMG_0073.jpg

IMG_0080.jpg

Aleksanterinkatu oli tupaten täynnä Jari Sillanpään joulukeikkaa katsomaan saapuneita. Ihmisiä oli silmänkantamattomiin, mutten osaa arvioda kuinka monta tuhatta meitä oli ahtautunut Stockmannin pääovien edustalle. Varsinainen keikkapaikka oli Stockmannin kellon yllä, lava oli kirjaimellisesti rakennettu katoksen päälle ja kyllä olikin upean näköinen show valoineen ja liekkeineen...

IMG_0097.jpg

IMG_0103.jpg

IMG_0110.jpg

IMG_0115.jpg

IMG_0116.jpg

IMG_0121.jpg

IMG_0122.jpg

IMG_0127.jpg

IMG_0147.jpg

IMG_0133.jpg

IMG_0151.jpg

Päivään mahtui myös toisen Jarin (Sarasvuon) tapaaminen, Hevisaurukseen törmääminen ja joulupukin polvella istuminen (tyttö istui, en minä :D). Ennen kotimatkalle suuntaamista kävimme vielä lämmittelemässä Stockmannin herkkupuolella, nautiskellen mukilliset kuumaa kaakaota sekä vastapaistettut muffinsit... Ihana päivä!

Nyt meillä suunnataan saunaan ja pääsen kokeilemaan uutta Rento Talvenmausteet -löylytuoksua, joka pullossa tuoksuu varsin hmm... mielenkiintoiselta. :) Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg