Olen ollut tänä vuonna erityisen kilttinä, jos mittarina käytetään joulupukin tuomisia. :) Lahjapaketteja oli melkein jokaiselle sormelle, vaikka olimme sopineet ettemme aikuisten kesken joululahjoja ostaisi... tuon lupauksen rikoin kyllä itsekin, joten tasoissa olemme. :D

Omakotivalkoinen_26122015_0325_2.jpg

Omakotivalkoinen_26122015_0330.jpg

Ikioma joulupukkini oli käynyt täällä blogissa etsimässä joululahjatoivepostausta, mutta tänä vuonnapas en sellaista ollut tehnyt... :) Pukki on aina ollut hyvä lahjojen antaja (kuuntelee selvästikin minun höpötyksiäni :D) ja tänäkin vuonna hän muisti minua täydellisillä ja tarpeellisilla paketeilla. Joulun ykkössuosikkini on ehdottomasti Sensain Silk EdT -tuoksu, jonka tuoksu on niin huumaavan hyvä että olen lotrannut sen kanssa jo kolme päivää. :) Muita ihanuuksia olivat mm. Sensain Silk Peeling Powder -entsyymikuorintajauhe sekä Sensain neliosainen ihonhoitosetti. ♥

Omakotivalkoinen_26122015_0328.jpg

Tonttuystäväni ojentamasta paketista paljastui Starbucksin omalla reseptillä sekoitettua ja paahdettua lempparikahviani sekä Victoria´s Secretin Coconut Passion -vartalovoidetta, jota nuuhkin jo New Yorkin puolella syyskuussa. Lisäksi sain joulusuklaata ja cakepops-suklaatikkareita (syöty, namskis), ihanan pehmoiset harmaat pörrösukat (jalassa kuvaushetkellä), sekä muutaman lahjakortin, joilla pääsen shoppailemaan välipäiväaleen. :) 

Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille tonttusille ja omalle ihanalle joulupukilleni täydellisistä joululahjoista! ♥ Lempeää Tapaninpäivän iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg