Niinkin normaali asia kuin ruokakaupassa käyminen, on ollut viimeisen puolentoista viikon aikana hieman haasteellista koiran toipumisen ja alituisen vahtimisen vuoksi. Välillä olen soitellut hätiin siskojanikin, että olen päässyt täydentämään ruokakaappejani. Kahvipäänsärkyä pääsin potemaan myös ja onneksi ihana ystäväni Irina pelasti tilanteen piipahtamalla kahvipaketin kanssa kylässä... luoja miten hyvältä kahvi maistuukaan kun olet kaksi vuorokautta kärvistellyt ilman sitä. ♥ Tänään oli suorastaan onnenpäiväni, sillä pääsin pariksi tunniksi lumpustelemaan kaupoille ja ihmisten ilmoille täältä erakkomökistäni. :)

Omakotivalkoinen_05122015_9415_3.jpg

Stockmannin joulu piti tietysti päästä ensimmäisenä kokemaan ja päädyin ostamaan Mica Designin puualustalla varustetun lasilyhdyn, jota tiirailin jo lokakuussa. Lyhdyn sisälle ostin kimalteella suhutellun keltamähkän, joka on eriskummallisella tavalla viehkeä. :)

Omakotivalkoinen_05122015_9404.jpg

Omakotivalkoinen_05122015_9411.jpg

Nyt lämmittämään kupillinen glögiä ja fiilistelemään joulua The Family Stone -elokuvan pariin, huomiseen! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg