Viime keväänä ostin ensimmäisen edullisen Koziolin muovikorin ja kokoelmani on sittemmin kasvanut kattamaan myös kylpyhuoneen säilytystarpeet. Uusin Koziol-sarjalaiseni on erittäin kätevä Surf-kylpyhuonekulho, jolla sain lisätilaa suihkun yhteydessä säilytettäville pesuaineille (jotka aiemmin olivat vieressä sijaitsevan pesukoneen päällä). 

Omakotivalkoinen_29122015_0342_2.jpg

Omakotivalkoinen_29122015_0336.jpg

Surf-weiss.jpg

Surf-kylppärikulhoja voi ripustaa päällekkäin sen pohjassa olevien aukkojen ansiosta. Omaan suihkuuni ei mahdu kuin yksi, mutta se riittää. :) Muovinen valmistusmateriaali ei pelkää vettä ja se on helppo puhdistaa pesuainejäämistä suoraan suihkun alla. Värivaihtoehtoja on useita, kuten myös muissa Koziolin tuotesarjoissa...

Omakotivalkoinen_29122015_0344_2.jpg

Omakotivalkoinen_29122015_0353.jpgBottichelli-M-weiss.jpg

Pesukoneen päällä on Bottichelli-sarjan M-kokoinen vati, jossa säilytän pyykinpesuaineita. Omassa korissaan ne näyttävät siistimmältä ja ne on myös helpompi siirtää korissa sivuun pölyjen pyyhintää varten. Tämä on loistava koko myös viinipullojen viilennykseen, kun korin täyttää jääpaloilla. M-kokoiseen vatiin mahtuu noin 4-5 pulloa ja sitä on helppo kantaa täyden juomakuormankin kanssa. Kesähelteillä sen voi täyttää myös kukkasin, kuten itse tein (postaus aiheesta TÄÄLLÄ).

Omakotivalkoinen_29122015_0356_2.jpgBottichelli-XL-weiss.jpg

Likapyykit päätyvät meillä samaa sarjaa olevaan XL-kokoiseen Bottichelli-vatiin, joka on omistamistani pyykkikoreista paras. Se on kevyt liikutella ja helppo puhdistaa... ja mukava pitää tyhjillään. :D 

Muista Koziolin koreistani postailen teille erikseen, keksin nimittäin loistavan idean niiden ympärille ja olen aivan haltioissani tälllä hetkellä. :) Heipat siis huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat Koziol, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg