Tuttavani Olli halusi tänäkin vuonna yllättää minut joulukuusikauppa Havusen -lahjakortilla ja kävimme tytön kanssa myyntipisteessä valikoimassa yhden kaunottaren kotiin koristeltavaksi. Kuusivalikoima kattaa viime joulun tapaan toinen toistaan tuuheampia kotimaisia klassikkokuusia, omaksi joulupuuksi valikoimme parimetrisen erittäin tuuhean ja alaspäin levenevän tummanvihreän yksilön. ♥

Omakotivalkoinen_Havunen_22122015_0193_2

Omakotivalkoinen_Havunen_22122015.jpg

Valitsemaamme kuuseen sahattiin myyntipisteellä valmiiksi uusi imupinta ja se pakattiin verkkopussiin kuljetuksen helpottamiseksi. Tälläinen täyden palvelun asiointi on varsinkin kaupunkioloissa plussaa, minulla kun ei ole kunnollista sahaa, eikä tilaakaan alkaa tuunailemaan kuusta kerrostalon kylpyhuoneessa. Autottomuuskin asettaa omat rajoituksensa, ilman kuusen ympärille laitettua verkkopussia olisi ollut sata kertaa vaikeampaa kantaa kuusi jalkapatikalla perille - tyttö toisessa kainalossa. :D

Havusen myyntipisteitä löytyy ympäri Suomen, oman paikkakuntasi pisteet löydät Havusen sivuilta TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_Havunen_22122015-761765

Aattona avaamme lahjat miehen luona, joten päätimme koristella kuusen hänen olohuoneeseensa. :) Kuusi sai ylleen valoverkon, sekä perinteiset joulun värit - punaista ja kultaa. Sujautin joululahjat illalla tytön huomaamatta kuusen alle, nekin perinteisiin joulusävyihin paketoituina. Yhtä huomaamattomasti pakkasin lahjat takaisin jemmaan odottamaan jouluaattoaamua. :) Tyttö uskoo vielä joulupukkiin ja haluan antaa hänen nauttia tästä sadusta vielä tovin - elämän realiteetit tulevat vastaan jossakin vaiheessa ja silloin kupla väkisinkin puhkeaa... :)

Viime joulun minimalistisesti koristellusta kuusesta tekemäni postauksen löydät TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_Havunen_22122015_0278.j

Omakotivalkoinen_Havunen_22122015_0280.j

Omakotivalkoinen_Havunen_22122015_0250.j

Jos oma joulupuu on jäänyt uupuumaan, kannattaa käydä vieraisilla Havusen myyntipisteellä katsomassa edullisia kotimaisia laatukuusia! 

www.havunen.fi/myyntipisteet/

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Havunen.fi)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg