Vielä viime viikonloppuun palatakseni, vietimme Irinan kanssa lauantaina pienimuotoista joulufiiliksen nostatusiltamaa punaviiniä ja suklaakonvehteja natustellen. Kulunut vuosi on sisältänyt aivan liikaa sittenkun-ajattelua, joiden joukossa myös Twilight-sagan viimeisen osan katsominen yhdessä (Irina ei ollut nähnyt sitä vielä). Tämän ikuisuusprojektin saimme onneksi pois alta ja enää on jäljellä muutama tekemätön homma vuoden 2015 tehtävälistallani. :) 

Omakotivalkoinen_15122015_9877_33.jpg

Omakotivalkoinen_15122015_9880.jpg

Nurin uusi minitarjottimeni sai toimia Fazerin mustikkaisten crisp-konvehtien tarjoilualustana ja jos olet vielä joululahjaideoita vaille, on tämä konvehteilla täytetty tarjotin sellofaaniin pakattuna mielestäni ihana lahja esimerkiksi ystävälle. Tarjottimen voi täyttää myös vaikkapa itse tehdyillä sokerikuorutteella koristelluilla pipareilla, jos haluaa lahjalle hieman henkilökohtaisempaa fiilinkiä...

Omakotivalkoinen_15122015_872873.jpg

Iittala Essence punaviinilasi | Mica Decoration lasikupu | Skandinavisk Snö -tuoksukynttilä | NUR Design terästarjotin | Alessi Vassily tarjotin

Tykkään kovasti erilaisten kuvakollaasien tekemisestä, niiden parissa puuhastellessa rentoutuu mukavasti. :) Kollaasien teko on vähän kuin virtuaalista somistamista - pääsee vääntelemään ja kääntelemään kuvia puolelta toiselle, miettimään miten ja missä järjestyksessä ne näyttävät kivoimmalta ja millaisella fontilla teksti lisätään. Oma suosikkini on kesästä asti ollut tämä kaunis kaunofontti Distant Stroke, jota käytän selvästi enemmän ja useammin kuin muita vastaavia fontteja.

Omakotivalkoinen_15122015_7672672.jpg

Irina nappasi minusta tämmöiset making of -kuvat. :) Lisää hänen otoksiaan voitte käydä katsomassa hänen eilisestä yökyläily-postauksestaan TÄÄLTÄ.

Omakotivalkoinen_15122015_9879.jpg

Tunnelmallista myöhäisiltaa kaikille ja huomiseen! ♥

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: NUR Design, Alessi, Iittala, Skandinavisk, Mica Decoration, sisältää kaupallisia linkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg