Itsenäisyyspäivän sinivalkoisesta värimaailmasta poiketen olen tunnelmoinut tänään punavalkoista joulua. ♥ Eilinen kauppakierrokseni ja jouluisesti somistetut osastot saivat aikaan hirmuisen poltteen perinteiseen punaiseen jouluun ja oli lähellä etten kantanut täydellisen punaista Casa Stockmannin torkkupeittoa ja saman sarjan koristetyynynpäällisiä kotiin. :)

Omakotivalkoinen_punainenjoulu.jpg

1. Iittala Teema -minimukit, 2. White Company tuoksukynttiläpakkaus, 3. Casa Stockmann tyynynpäällinen, 4. Casa Stockmann torkkupeitto, 5. Stockmann Silk pyjama, 6. White Company tuoksukynttilä, 7. Carolina Herrera EdT tuoksu, 8. Efva Attling Love Knot rannekoru, 9. Eightmood Fellow -tyyny

Tästä taitaa tulla joka vuotinen perinne, että viikkoa kahta ennen joulua alan haaveilemaan punaisista jutuista. Tämä on nimittäin jo kolmas kerta kun huomaan inspiroituvani punavalkoisesta joulusta... Varsinkin tuo Casa Stockmannin todella paksua neulosta oleva pehmeä torkkupeitto puuvillavuoritettuine tyynynpäällisineen aiheuttaa sellaista kutkutusta, etten tiedä voinko hillitä himotustani. :) Punainen on niin voimakas väri, etten jaksaisi sitä kuukautta kauempaa katsella ja senkin vuoksi olen yrittänyt pitää jouluiset sisustushankinnat ihan minimissään - en halua varastoida suurta määrää kausikamaa kellarissa 11kk putkeen, voidakseni nauttia niistä ähkyyn asti yhden kuukauden aikajaksona... Mitäpä tehdä kun sydän huutaa punaiselle kyllää, mutta pää sanoo ettei ole järkevää? :)

Omakotivalkoinen_jouluarvonta.jpg

Haluaisinkin tietää millaiselta näyttää teidän joulunne? Mitkä värit tuovat joulutunnelman? Kuinka paljon teillä on joulukoristeita ja -tekstiilejä ja millaisia perinteitä teillä on joulusisustuksen suhteen? Onko erikseen jouluverhot ja -pöytäliinat? Entäs jouluteemalla kuvioidut lakanat, in vai out? Sana on vapaa! :) Kaikkien vastanneiden kesken arvon pienen jouluisen setin, joka sisältää Iittalan kirkkaan Kastehelmi -purkin sekä pussillisen Fazerin punavalkoisia Marianne-karkkeja. :) Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 9.12.2015 klo 23.59 asti. 

Iloista itsenäisyyspäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann, Iittala, Fazer, Eightmood, Efva Attling, White Company. Sisältää kaupallisia linkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg