Ihastuin keväällä tanskalaisen suunnittelijan Maja Bøgh Vindbjergin NUR-tuotemerkin terästarjottimiin, joita näkyy paljon tanskalaisten sisustajien kodeissa. Tarjottimilla on sata ja yksi käyttötapaa, Instagramin perusteella suosituimmalta vaikuttaa niiden hyödyntäminen kynttiläalustoina. Suomeen toimittavia NUR-tuotteiden ostopaikkoja ei vielä hetki sitten ollut kuin pari tanskalaista toimijaa, joissa molemmissa toimituskulut lähentelivät kahtakymppiä. Olen vinkkaillut monille skandinaavisia sisustustuotteita täällä kotipuolessa jälleenmyyville NURista ja toivonut kyseistä merkkiä lisättäväksi valikoimaan... Kenties toiveeni on kuultu, sillä NURin pohjoismaista yksinkertaisuutta noudattelevia tuotteita löytyy tällä hetkellä Living 24/7 sekä MiaDesignin verkkokaupoista. :)

Omakotivalkoinen_10122015_9496.jpg

Omakotivalkoinen_10122015_9499.jpg

Omat ihanat NUR-tarjottimeni tilasin Living 24/7:stä ja menin aivan sanattomaksi siitä, miten kauniisti ostokseni oli paketoitu. Sydämenmuotoisella tarralla suljetut silkkipaperikääreet olivat niin nättejä, etten meinannut raaskia niiden sisälle kurkistaakaan. :) Kuitti oli vuorostaan sujautettu läpinäkyvään muoviseen Merry Christmas -pussukkaan, joka viimeistäänkin teki koko ostokokemuksestani yhden tämän vuoden parhaimmista. ♥ Tuli tunne että minua todella arvostetaan asiakkaana, mikä on valitettavasti erittäin harvinaista nykypäivänä. 

Omakotivalkoinen_10122015_9500.jpg

Ylempi tarjotin on S-kokoinen korkeanmallinen minitarjotin, joka sopii erinomaisesti saippuaalustaksi kylpyhuoneeseen, tai yöpöydälle sormuksien, korujen ja kellojen riisumista varten. Alempi on matalampaa perusmallia ja kooltaan medium. Alla muutama sommitteluidea M-kokoisesta tarjottimesta...

Omakotivalkoinen_10122015_9503.jpg

Omakotivalkoinen_10122015_9507.jpg

Omakotivalkoinen_10122015_9519.jpg

Omakotivalkoinen_10122015_9524.jpg

Tarjotin päätyi lopulta keittiöön ja sen päällä on Pauligin vihreänsävyiset kahvi- ja jouluteepaketit, teräksinen teesihti sekä Cocovin Spirulina-purkki. Kuvaan teille tuon kyhäelmäni erikseen keittiöpostauksen yhteydessä, joka ilmestyy loppuviikon aikana. :)

Omakotivalkoinen_10122015_9516.jpg

S-kokoinen tarjotin on tällä hetkellä yöpöydällä kellon ja puhelimen kanssa. Saatan siirtää sen kuitenkin kylpyhuoneeseen käsisaippuan ja -rasvan alustaksi, sillä käsisaippuapullo lorottelee pesuainetta itsestään, enkä jaksaisi joka päivä pyyhkiä saippuasta tahriintunutta pöytätasoa. 

Huomenna onkin jännät paikat, sillä elämäni ensimmäistä kertaa meidän kotiin saapuu siivouksen ammattilaiset... :) Tästä(kin) jutusta lisää huomenna, siihen asti heipat!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg