Vuosi 2015 on ollut yksi elämäni mielenkiintoisimmista ja tapahtumarikkaimmista vuosista sekä hyvässä että pahassa - monia ihania asioita tapahtui, joista ammentaa iloa pitkälle ensi vuoteenkin... samalla olen iloinen siitä, että saan painaa ikävämmät jutut taka-alalle elämässäni ja aloittaa ikäänkuin puhtaalta pöydältä. ♥ Vuoden viimeisessä postauksessani kertaan lyhyesti kuluneen vuoden tapahtumat, pääpaino luonnollisesti on sisustuksessa, jossa ehti tapahtumaan yhtä jos toista... :)

Omakotivalkoinen_tammikuu2015.jpg

Keittiöremontin viimeinen vaihe valmistui tammikuun alussa välitilalasin asentamisen yhteydessä ja pääsimme nauttimaan uudesta upeasta keittiöstä täydellä teholla. :) Innostuin hyvinvointi- ja terveysasioista, aloin panostamaan entistä enemmän ruokaan ja sen laatuun, kotikokkailusta tuli mukava harrastus. 

Omakotivalkoinen_helmikuu2015.jpg

Helmikuussa maalailin ikkunan karmeja, järjestelin keittiön kaappeja, raivasin ylimääräistä tavaraa, selkeytin sisustusta ja vietin synttäreitäni...

omakotivalkoinen_maaliskuu2015.jpg

Maaliskuu oli sisustuksen saralla muutoksia täynnä - Olohuoneen Bestå-taso vaihtui Muuramen Mupiin, tytön jatkettava sänky Ava Roomin säilytyslaatikoilla varustettuun isojen lasten sänkyyn, ja eteinen sai uutta ilmettä Swedesen puunaulakolla. ♥

Omakotivalkoinen_Huhtikuu2015.jpg

Huhtikuussa keittiöön tupsahti uusi ruokapöytä ja tuolit, ja makuuhuoneeseen pitkään haikailemani Fine Little Dayn kuusilakanat. Ystävilleni järjestin illanistujaiset kesäisellä teemalla...

Omakotivalkoinen_toukokuu2015.jpg

Toukokuu oli varsinainen kukka- ja juhlakuu - vietin äitienpäivää, kutsuin ystäviä kylään useamman kerran ja järjestin kummityttöni lakkiaiset yhdessä äitinsä ja mumminsa kanssa. Lisäksi parvekkeeni sai kesäisen ilmeen, kun asensin Ikean Runnen -ritilät ja ostin kottikärryllisen kukkia koristeeksi. :)

Omakotivalkoinen_kesakuu2015.jpg

Kesäkuussa nautiskelimme ihanan aurinkoisista ilmoista ja ballerinoissa tallustamisesta. Vierailin Harri Koskisen työhuoneella, sisustin kotia kukkasin....  nautimme kesästä hempeissä tunnelmissa... ♥

Omakotivalkoinen_heinakuu2015.jpg

Heinäkuussa sain viimein aikaiseksi sutia saunaan uuden helmiäishohtoisen Supi-saunavahan, lopputuloksesta tuli upea. Kävin inspiroitumassa Asuntomessuilla Vantaalla, olohuoneeseen muutti uusi lemmikkini BEdesignin Deer-seinähylly. :)

Omakotivalkoinen_elokuu2015.jpg

Elokuu toi tullessaan paljon ikimuistoisia asioita, joista Alvar Aallon kotitalossa ja arkkitehtitoimistossa vieraileminen olivat ykkösjuttuja. Sisustuspuolella suurin muutos oli olohuoneen pöydän uusiminen saksalaisen NORR11-merkin puiseen tarjotinpöytään. Väri lisääntyi keittiössä pienen puutarhan muodossa.

omakotivalkoinen_syyskuu2015.jpg

Voihan syyskuu... :) Mielenpainuvin juttu oli ehdottomasti New Yorkin matka ystäväni Irinan kanssa, muuta en oikeastaan edes muista koko syyskuusta, vaikka vierailin Habitare-messuillakin useampana päivänä... ja pistin sohvan kiertoon. :) New York, New York... ♥

Omakotivalkoinen_lokakuu2015.jpg

Lokakuussa palailin pikkuhiljaa takaisin arkeen - nautin sohvattomasta olohuoneesta, palkitsin itseni Moccamasterin söpöllä Cup One -keittimellä, järkkäsin syksyiset ruokajuhlat, ja ompelin ystävälleni verhot. :)

Omakotivalkoinen_Marraskuu2015.jpg

Marraskuussa mallailin Muuramen kaappikokonaisuutta keittiöön, makuuhuoneeseen ja tytön huoneeseen #mymuurame -kampanjan tiimoilta. Pääsin testaamaan uusia Annie Sloan -seinämaaleja, jonka ansiosta tytön huoneen värimaailma vaihtui mustavalkoiseen. Rakas karvakuononi Miffe sairastui akuuttiin märkäkohtuun ja joutui leikkaukseen. Kuun loppu oli yhtä surua ja murhetta täynnä, komplikaatioista selvittiin ja nyt kaikki on hyvin. ♥

Omakotivalkoinen_joulukuu2015.jpg

Joulukuu hujahti ohi vauhdilla ja joulumieli jäi hukkatielle. Koti ei saanut tänä vuonna jouluista asua ylleen, mikä ei haittaa sillä lensimme koko joulun kyläilemässä siellä ja täällä. Erikoinen vuosi huipentui erikoiseen joulunviettoon, ihana oli palata reissusta takaisin omaan valkoiseen kotiin! ♥ 

Vuoden vaihtumista vietämme herkkujen äärellä kotosalla, katselemme kauniita raketteja turvallisesti ikkunan takaa ja poltamme tytön kanssa hänen elämänsä ensimmäiset tähtisädetikut parvekkeella. Hyvästelen vuoden 2015 iloisella mielellä ja toivotan uuden vuoden 2016 lämpimästi tervetulleeksi!

Kaunis kiitos kaikille lukijoilleni ja yhteistyökumppaneilleni kuluneesta vuodesta. ♥

Iloista ja onnellista Uutta Vuotta 2016!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg