Vietin puolikkaan päivän kivijalkakauppoja kierrellen ja alevalikoimaa hypistellen, tullen siihen lopputulokseen että aleanti on aikaisempia vuosia heikompi, tai sitten minusta on tullut vieläkin krantumpi shoppailija. :) Haaviini tarttui tasan yksi alelöytö Zarasta ja senkin olisi oikeasti kuulunut olla normaalihintainen - myyjät olivat epähuomiossa alentaneet tämän Zara Womanin (ilmeisesti uuteen SS16-sesonkiin kuuluvan) jakun ja asia selvisi vasta kassalla... 

Omakotivalkoinen_02012016_0426.jpg

Omakotivalkoinen_02012016_0437.jpg

Omakotivalkoinen_02012016_0440.jpg

Etsiskelin yksinkertaista ja tyylikästä jakkua, jossa olisi mukana rentoutta ja jokin spesiaalimpi detalji. Lisävaatimuksena oli mahdollisimman kevyt olkatoppaus, pepun alle ulottuva helmanpituus, ei suuria käänteitä tai taitoksia kauluksessa, ei metallisia yksityiskohtia, eikä suuria nappeja... ja koska materiaali ei saa olla villaa (aiheuttaa kutinaa ja kirvelyä), on vaihtoehdot olleet nollassa. Nyt onneksi lykästi ja jokainen kohta toiveistani toteutuu tässä napittomassa lannemittaisessa Zara Womanin jakussa. ♥

Omakotivalkoinen_02012016_0442.jpg

Omakotivalkoinen_02012016_0433.jpg

Jakku on tyylikkään yksinkertainen ja sen spesiaalius syntyy etukappaleen leikkauksesta ja kauniisti laskeutuvasta materiaalista (polyesteri + elastaani). Olkatoppaukset ovat niin ohuet ettei niitä edes huomaa, itse kun en tarvitse yhtään lisäryhdikkyyttä hartiaseudulleni --> toppauksien kanssa näytäisin ladon ovelta. :) Peffan alle sijoittuva pituuskin on täydellinen, se tuo mukanaan sitä kaivattua rentoutta. Täyden kympin löytö. ♥

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg