Aloitin tänään sähköisten asiapapereiden ja valokuvien läpikäymisen, poistaakseni kaikki vanhentuneet ja ylimääräiset sekä turhat tuplakappaleet pois tilaa viemästä. Homma jäi melkein alkutekijöihinsä minun jäädessäni fiilistelemään New Yorkin reissussa napsittuja tuhansia kuvia... ja niistä inspiroituneena haluan postailla teille Empire State Buildingin huikaisevista maisemista. ♥︎

IMG_1077.jpg

IMG_1165.jpg

IMG_1168.jpg

IMG_1169.jpg

Yläkerroksen aulatilan ikkunat oli koristeltu valokuvatarroilla, joiden läpi siivilöitynyt valo paljasti kuvamateriaalia Empire State Buildingin rakennusvaiheesta.

IMG_1184.jpg

Ostimme Irinan kanssa liput 86. kerroksen näköalatasanteelle ja olin pissata pöksyyni nähdessäni edessä aukeavat maisemat. Hiuksia hulmuttanut tuuli ja poskia kuumottava ilta-auringonpaiste tekivät elämyksestä niin epätodellisen tuntuisen, etten muistanut edes pökertyä korkeanpaikankammooni. :) Kertakaikkisen upea kokemus, jota ei kannata jättää New Yorkin matkalla väliin (varsinkaan ensikertalaisena). ♥︎

IMG_8808.jpg

IMG_1850.jpg

IMG_1847.jpg

IMG_1201.jpg

IMG_1198.jpg

IMG_1204.jpg

IMG_1215.jpg

IMG_1216.jpg

IMG_1217.jpg

IMG_1225.jpg

IMG_1236.jpg

IMG_1237.jpg

IMG_1854.jpg

Kuvan oikealla puolella näkyvä korkea torni on World Trade Center One World Tower, joka ohitti korkeudessa Empire State Buildingin vuonna 2012, vieden samalla New Yorkin korkeimman rakennuksen tittelin. 

IMG_1856.jpg

IMG_1867.jpg

IMG_1272.jpg

Olen kyllä aika ylpeä siitä että olen päässyt näin lähelle maailman 29. korkeimman rakennuksen huippua. :) Uskomaton vierailu ja edelleenkin olen ihan täpinöissäni... :)

IMG_1285.jpg

IMG_1179.jpg

IMG_1281.jpg

Tällä viikolla on tulossa roppakaupalla sisustusjuttuja alkaen heti huomisesta, jolloin päräytän eetteriin Ikean Kivik-tuoleihin ostamani Bemzin irtopäälliset. Lisäksi luvassa postauksia kynttilänjaloista, maustemyllyistä, ziljoona kuvaa valmistuneesta seinäpuutarhastani sekä postaus piristysväri punaisesta. :) Olkaahan siis kuulolla!

Ihanaa alkanutta viikkoa ja mukavaa maanantai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg