Rakkauteni linjakkaisiin kynttilänjalkoihin on edelleen voimissaan, vaikka hiljaiseloa on tuolla rintamalla ollutkin jo jonkin aikaa. Viimeisin hankintani on lähes vuoden takaa viime maaliskuulta, jolloin ostin Freemoverin kaksi valkoista Rolf-kynttilänjalkaa. Nyt kokoelmani kasvaa kertalaakista neljällä uudella yksilöllä, löytäessäni sattumalta nämä tanskalaisen Herstalin Siestat, jotka sopivat upeasti yhteen Freemoverieni kanssa. ♥

Herstal_Omakotivalkoinen_04012016.jpgSiesta-tr%C3%A6_skab1_700x467.jpg

Herstalin Siesta -kynttilänjalkoja on saatavana useassa eri värissä ja viimeistelyssä aina rouheasta puupinnasta maalattuihin pastellisävyihin sekä ylvääseen teräkseen. Kokovaihtoehtoja löytyy neljä (18cm, 23cm, 28cm, 36cm) ja niitä yhdistelemällä saa luotua kivoja kokonaisuuksia. 

Herstal_Siesta1.jpgHerstalSiesta3.jpgHerstal%20Siesta%20lysestager.jpg

Neljä valkoiseksi maalattua puista Siesta-kaunotarta on matkaamassa kotia kohti ja hyvällä tuurilla ne saapuvat jo loppuviikon aikana. :) Vielä pitäisi löytää valkoisia kruunu- tai antiikkikynttilöitä, jotka eivät vivahtaisi kermaan tai sinertävään sävyyn... Cittarit, Prismat, Stockat, Tokmannit ja Tigerit on käyty läpi ilman onnistumista. Vinkkejä otetaan vastaan! :)

Mukavaa myöhäisiltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuote- ja miljöökuvat Herstal, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg