Piipahdin Stockmannin järjestämässä kutsuvierastilaisuudessa tutustumassa Hyvän Olon Valintoja -kampanjan antimiin, joiden painotus oli luonnonmukaisissa superfoodeissa sekä henkisessä hyvinvoinnissa. Pääsimme maistelemaan mm. minttuista Voimaruoka-smoothieta, thaimaustettua Benella-lohikeittoa, kookos-lime-katkarapusalaattia sekä Quest Bar -proteiinipatukoista tehtyjä herkkukeksejä. Iltama kruunaantui mentaalivalmentaja Kaisa Koskisen henkistä hyvinvointia nostattavaan mielen ohjelmointi -harjoitukseen (Neuro Linguistic Programming). Tässä hieman fiiliksiä tilaisuudesta...

Hyvanolonvalintoja_stcockmann2016.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3570.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3562.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3551.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3569.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3566.jpg

omakotivalkoinen_21012016_3565.jpg

Haluan pyrkiä parempaan henkiseen sekä fyysiseen jaksamiseen ja Stockmannin hyvän olon ilta oli kaivattu motivaattori varsinkin ruokapuolen kuntoon saamiseksi. Minun pahimmat kompastuskivet ovat aamupalan väliin jättäminen (on muka liian kiire, ei ehdi syömään), liiallisen kahvin kittaaminen, nopeiden välipalojen natusteleminen oikean lounaan sijaan, joiden seurauksena minuun iskee iltaisin karmea nälkä --> annoskokoa on vaikea hallita, kun tekisi mieli syödä kokonainen traktori. :D Myös vettä juon aivan liian vähän, määrä jää helposti alle litraan vuorokaudessa jos en erikseen muistuttele itseäni juomaan. Nyt kun katson tuota vikalistaani kirjoitettuna, niin pielessähän on oikeastaan kaikki mahdollinen. :D

IMG_8139.jpg

Omakotivalkoinen_25012016_3507.jpg

Viimeiset pari viikkoa olen pitänyt tarkkaa kirjaa syömisistäni ja juomisistani. Olen ottanut aikaa aamupalalle ja myös keitellyt kiltisti sen aamupuuron, joka jostakin syystä tipahti syksyllä pois ruokavaliostani. :) Olen vähentänyt kahvin juomista kolmeen kuppiin päivässä ja lisännyt veden juontia kahteen litraan vuorokaudessa. Kasviksia ja juureksia olen syönyt tosi hyvin jo useamman vuoden, mutta nyt on tarkoitus petrata hedelmien kanssa --> välipalaksi jatkossa leivän sijaan banaania, omenaa, päärynää tai vaikka kaikki yhdessä. :)

Kerään ruokapäiväkirjaa vielä tämän viikon ja sitten on aika yhteenvedolle. Ajattelin postailla aiheesta teille ja samalla ehkä saan kaipaamaani extramotivaatiota hyvän ja terveellisen ruokavalion ylläpitämiseen. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg