Olin tekemässä postausta päivän ulkoilulenkistä ja lumisista maisemista, mutta hirveä nälkä iski kesken kaiken. :) Pistin pöydän koreaksi ja kasasin herkkulautaselle leipien ja hedelmien lisäksi salaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia sekä kinkkuleikettä. Näillä kun vetäisee himoähkyt niin uni tulee takuulla nopeasti. :)

Omakotivalkoinen_03012016_8126.jpg

Omakotivalkoinen_03012016_8130.jpg

Maisemointeihin palailen myöhemmin jos nälän karkoittama postauskipinä aiheeseen vielä syttyy uudestaan. :) Nyt haukkaan palan leipää, hörppään kulauksen teetä ja pistän Netfliksistä scifijännäri Jupiter Ascendingin pyörimään, alla traileri mikäli scifitoiminta kiinnostaa... :)

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg