Remingtonin hiustenkuivaimeni sanoi vuodenvaihteessa poks ja jäi ansaitulle eläkkeelle. Uusi fööni piti saada mahdollisimman nopeasti ja päädyin Prisman tarjonnan perusteella ostamaan alennuksessa olleen Braunin matkakokoisen hiustenkuivain ja suoristusrauta setin, joka sopii pienen kokonsa ansiosta myös viikonloppureissuille mukaan otettavaksi - kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :)

Omakotivalkoinen_07012016_0496.jpg

Omakotivalkoinen_07012016_0492.jpg

Omakotivalkoinen_07012016_0498.jpg

Braunin Style & Go Satin 1 -setin föönissä on kaksi lämpötilavaihtoehtoa sekä taittuva kahva, joka säästää tilaa matkalaukussa sekä säilytyslaatikossa. Puhallusvoima on omalle tukalleni riittävä, mutta erittäin paksujen hiusten kuivaaminen kestää tällä vempaimella liian pitkään. Suoristusraudan mukana tulee kätevä kärkikotelo, jonka avulla lämpölevyt pysyvät suojassa ja naarmuuntumattomina tavallisenkin käsilaukun uumenissa. Ohuiden ja keskivertopaksujen hiusten suoristamisessa tämä toimii, paksujen hiusten kanssa on sama ongelma kuin fööninkin kanssa - liian kauan kestää operoida koko kuontalo. Kiharoita ja laineita on sen verran hankala näin pienellä raudalla tehdä, että suosittelen käherryksiin täysin toisenlaista laitetta. Itse en kihara- tai lainekampauksista niin välitä, joten minulle riittää pikainen latvojen läpikäynti ja kiillotus. :)

Omakotivalkoinen_07012016_762718.jpg

Pyysin tyttöä ottamaan muutaman kuvan föönistä tositoimissa, mutta neiti oli niin hätäinen että räpsi kameralla menemään ilman kunnon tarkennuksia. :D Kourassani on föönin lisäksi myös Tangle Teezer -hiusharja, jota ei liikeblurrin keskeltä kylläkään erota. :) Fööni on oikein passelin kokoinen ja vastaa toiminnoiltaan odotuksiani, matkakokoiseksi tuotteeksi annan tälle täyden kympin. :)

Touhukasta torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg