Minulta on toivottu todella usein postauksia minimalistiseen pukeutumiseen ja french wardrobe -metodiin liityen. Havainnollistaakseni teille kuinka homma oikeasti toimii ja kuinka paljon vaatetta viikossa "kuluu", keksin tehdä tälläisen pyykkiviikko-postauksen. :)

Omakotivalkoinen_20012016_0734.jpg

Omakotivalkoinen_20012016_0738.jpg

Pesen pyykkiä yleensä koneellisen verran joka kolmas päivä, jolloin vaatekierto pysyy hyvällä tolalla ja minulla on aina sopivaa puettavaa tarjolla. Tätä postausta varten olin viime viikon pyykkäämättä, jotta kaikki käyttämäni vaatekappaleet varmasti päätyvät samaan puhtaiden pyykkien pinoon kuvattavaksi. :)

Omakotivalkoinen_20012016_0740.jpg

Viikon aikana (11.1.-17.1.) tulin käyttäneeksi viittätoista eri vaatetta, joihin lasken kaikki ylä- ja alaosat alusvaatteita ja ulkovaatteita lukuunottamatta. Kuvasta puuttuu ainoastaan valkoinen pörröhaalarini sekä villasukat, jotka kävivät pesussa, mutta päätyivät heti kuivuttuaan takaisin päälleni. Viime viikko oli aika tavanomainen perusviikko menojen osalta - etätöitä kotikoneella, kaupassa ja kylässä käyntiä, koiralenkkejä ja yksi hikinen shoppailupäivä. :) Vaatemäärä olisi ollut yhden tai kahden kerraston verran suurempi, jos viime viikolla olisi ollut esim tanssitunti tai jokin siistiä suoraa housua / mekkoa vaativa iltameno...

Omakotivalkoinen_20012016_0751.jpg

Yläosien joukossa on kaksi toppia, kolme lyhythihaista paitaa, kaksi neuletta ja Puman sporttihuppari. Alaosia on neljät - kahdet legginsit, yhdet housut ja yhdet tuulihousut, joita käytin ulkoillessa legginsien päällä. Yöasuna toimi modaalista valmistettu Calvin Kleinin pyjama (paita ja housut), josta postasin teille ennen joulua TÄÄLLÄ

Omakotivalkoinen_20012016_0749.jpg

Alushousu- ja sukkaosastolla mentiin perinteisellä 1 pari per päivä vauhdilla, rintaliivejä oli käytössä yhdet. Mistään ei ollut viikon aikana pulaa, vaikka normaalirutiineihin kuuluva keskiviikkoon sijoittuva vaatepyykkipäivä jäikin välistä. :)

Omakotivalkoinen_20012016_0735.jpg

Talvipakkaset tuovat omat vaatimuksensa pukeutumiseen ja neljättä vuotta putkeen kiittelen itseäni loistavasta Parajumpersin untuvatakistani. ♥ Kyseinen polvimittainen suurella hupulla varustettu takki on unelmien unelma, sen kun pukee päälleen niin pärjää -25°C pakkasissakin... jopa Helsingin vihmovassa merituulessa. :) Ulkovaatteiksi lasken myös kaulaliinan, pipon sekä käsineet, joita ilman ei ole ollut mitään asiaa pihalle viime aikoina. :D

CASA Blogit jää pienelle huoltotauolle huomisaamuna noin klo 8 alkaen, mutta palaamme huilaustilasta takaisin alkuiltaan mennessä. :)

Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg