Tahtoisin ripustaa seuraavalle päivälle valitsemani vaatteet henkariin valmiiksi odottamaan aamua, mutta minulla ei ole makuuhuoneessa mitään paikkaa mihin ripustaa mitään. :) Googlettelin muutamia oveen ripustettavia naulakkoja ja ovikoukkuja (mm. Ikeassa ja Clas Ohlsonilla on kivoja), mutta ongelmaksi muodostuu välioven ulkoneva reunakaistale. En millään jaksaisi nyt nostaa ovea saranoiltan alkaa sahaamaan oven yläreunasta tuota kaistaletta pois, joten pakko ottaa käyttöön suunnitelma B - Commandin kiinnitystarra ja tavallinen valkoinen seinäkoukku...

Omakotivalkoinen_27012016_0941_2.jpg

Omakotivalkoinen_27012016_0930.jpg

Omakotivalkoinen_27012016_0940.jpg

Omakotivalkoinen_27012016_0938.jpg

Omakotivalkoinen_27012016_0934.jpg

Omakotivalkoinen_27012016_0946.jpg

Nyt pitäisi löytää kiva valkoinen koukku, jossa ei olisi ruuvinreikää näkyvillä. Koukun pitäisi olla muodoltaan hyvin yksinkertainen ja suoralinjainen, mielellään ehkä puusta valmistettu (en halua muovista koukkua, teräs saattaa olla liian painava tarrakiinnitykselle). Normann Copenhagenilla on yksi hyvä malli, mutta se on syvyydeltään liian suuri. Iittalalta löytyisi myös nätti puinen peruskoukku, mutta sitä ei saa valkoisena... Tarrakiinnitys ei muutenkaan oikein innostaisi, tytön pienet puukirjaimetkaan kun eivät enää oven maalaamisen jälkeen ole pysyneet ovessa kiinni...

Kestäisiköhän sisältä onton välioven pintakerros tavallista cyproc-ruuvikiinnitystä? Vai onko liian pahvia tuollaiseen ruuvailuun? Tietääkö kukaan ja onko kukaan teistä koskaan kiinnittänyt mitään ruuvilla suoraan välioveen? Apuva! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg