Rakkaat Hunterin Regent Savoy -kumisaappaani kävelivät tänään viimeistä kertaa ulkona, byää. :( Ne palvelivat minua hienosti ympäri vuoden (jopa pakkaskeleillä) jo kolmatta vuotta ja kaiholla niitä tulen muistelemaan, sillä harva kenkä on ollut näin mukava jalassa. Erittäin aktiivinen käyttö ja kova kulutus ovat tehneet kuitenkin tehtävänsä - kantapään kankaat ovat kuluneet puhki, pohjassa on reikä ja varret ovat nilkan kohdalta haljenneet useasta kohdasta. Varsinaisina kumisaappaina niitä ei ole voinut käyttää enää hetkeen ja nyt on aika päästää irti kokonaan... 

Hunter_original_chelsea_twoTone.jpgHunter_original_chelsea_twoTone6.jpg

Olisin mielelläni ostanut toiset samanlaiset saappaat vanhojen tilalle, mutta kyseinen malli on poistunut valikoimasta. Ilse Jacobsenilla oli pari hyvältä vaikuttavaa saapasmallia, mutta olen ollut niin tyytyväinen Hunttereihini ettei muilla kumpparimerkeillä ole oikeastaan edes mahdollisuuksia päästä vaatekaappiini. :) Ihastuin tähän varrettomaan Chelsea Two Tone -malliin, jonka löysin Booztin valikoimasta.

Hunter_original_chelsea_twoTone_8.jpg

Omakotivalkoinen_21012016.jpg

Siispä hyvästit Regent Savoy -kumppareille ja lämpimät tervetulotoivotukset Chelsea Two Toneille, joiden nilkkamitta tuo virkistävää vaihtelua asukokonaisuuksiini. En malta odottaa että pääsen steppailemaan ulos uusilla saappaillani... ja yhdistämään niihin villasukat, jotka pilkistävät kivasti varrensuusta. :)

Omakotivalkoinen_asukollaasi872871.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tulisipa plusasteet pian, että voisi alkaa pukeutua kevyemmin. :) Alkaa olla jo hieman puuduttavaa kiskoa päällensä hirveää kerrastoa, jottei pakkanen pääse puraisemaan. :) 

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Hunter, Parajumpers, Day Birger et Mikkelsen, H&M, Hummel. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg