Ikean Kivik -nojatuoleihin tilaamani Bemzin vaihtopäälliset saapuivat eilen ja jummijammi miten tyytyväinen olen - ovat ehdottomasti jokaisen pennosensa arvoiset! ♥ Uusien Belgian Linen -päällisten himmeästi hohtava materiaali on 51% pellavaa ja 49% puuvillaa. Kangas on käsitelty likaa hylkivällä suoja-aineella, jonka ansiosta mm. nesteen ei pitäisi imeytyä kankaaseen kovinkaan nopeasti. Päälliset voi pestä koneessa 40°c:ssa, linkouskierroksia olisi hyvä laskea normaalista 1200-1400 kierrosminuutista noin 800:n, jotta päälliset eivät veny vääristä kohdista. Rumpukuivaus on kielletty kutistumisriskin vuoksi, joten kuivatus tulee hoitaa perinteisesti narulle ripustaen. Suosittelen laittamaan päälliset takaisin paikoilleen hieman nihkeänä, jolloin kangas joustaa aavistuksen enemmän ja säästää käsivoimia eheltämisen suhteen. :)

Omakotivalkoinen_12012016_0537.jpg

Omakotivalkoinen_12012016_0541.jpg

Paketti toimitettiin alustavaa aikataulua nopeammin ja kuljetuksesta vastasi TNT, joka informoi väliaikatietoja paketin arvioidusta toimistusajankohdasta erittäin hienosti. Harvoin saa ilahtua etuajassa saapuvasta lähetyksestä. :)

Omakotivalkoinen_12012016_0530.jpg

Omakotivalkoinen_12012016_0546_2.jpg

Bemzin Belgian Linen Absolute White- ja Ikean oman Dansbo White -päällisten välillä on selkeä sävyero. Ikean päällinen taittaa hieman kermaan ja kuvaisin sitä ihan hyväksi perusvalkoisen sävyksi.  Bemzin päällinen puolestaan hohtaa valkoisuutta, ilman sinertävävyyttä tai harmahtavaa vaikutelmaa. Todella upea sävy! ♥ 

Omakotivalkoinen_12012016_0542.jpg

Omakotivalkoinen_12012016_0534.jpg

Bemzin päälliset nostivat Ikean Kivik-nojatuolit aivan uudelle tasolle, eikä päälle päin uskoisi että kyseessä on yhdet kalustemarkkinoiden halvimmista moduulinojatuoleista. :) Jos kaipaat päivitystä tai uutta ilmettä omiin Ikea-kalusteisiisi, suosittelen ehdottomasti Bemzin valikoimaan tutustumista. Omat kangassuosikkini ovat ylellinen Belgian Linen sekä hieman huokeamman hintainen Panama Cotton (vertailupostaus löytyy TÄÄLTÄ), joita molempia saa lukuisissa eri väreissä sekä kuvioissa. Alla muutama esimerkki Bemzin tarjoamista erilaisista vaihtoehdoista Kivik-tuoliin:

bemz_vaihtoehtoja1.jpg

Ihanaa tiistaita kaikille lumipyrystä ja tuulentuiverruksesta huolimatta!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg