Ostin Finnish Design Shopin ennakkoalesta String System-lokerohyllyn, johon istutin mehikasveja. Arvioni kasvien menekistä meni hieman pieleen ja yksi lokeroista jäi kokonaan tyhjäksi, hupsista. :) Yritän ehtiä viikonloppuna hakemaan Plantagenista lisää mehikasveja sekä pussillinen istustusmultaa, jotta lokerot ovat täydemmät. :)

Omakotivalkoinen_61778719.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0961.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0948.jpg

Ruotsalaiset arkkitehdit Anna von Schewen ja Björn Dahlström tarttuivat haasteeseen, kun heitä pyydettiin suunnittelemaan ikoniseen String Systemiin lisäosia. Lopputulos on String+, aivan uusi kokoelma tuotteita jotka kunnioittavat alkuperäistä – ja tuovat siihen samalla jotain aivan uutta. Yksi sarjan tuotteista on kestävästä ABS-muovista valmistettu lokerohylly, joka koostuu kolmesta kulhosta. Viherkasvien lisäksi siinä on helppo säilyttää pientavaraa tai vaikka lasten leluja. Valkoiseksi maalattu metallinen kehikko tukee hyllyä, joten se on erittäin tukeva ja kestää painavampaakin täytettä. 

StringSystemPlus_Box_white.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0953.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0964.jpg

Omakotivalkoinen_28012016_0949.jpg

Minä vetäisen treenitamineet nyt päälleni ja lähden lenkille, jotten illan tullen taas väsähdä ja keksi kymmentä tekosyytä jättää lenkkeilyt ja liikunnat väliin. :) Touhukasta torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: String.se, sisältää mainoslinkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg