Keittiöön on lennähtänyt viisi uutta kivaa välinettä, joista erityisesti kaksi saa suunpieleni venymään korviin saakka... :) 

Omakotivalkoinen_13012016_762718.jpg

Omakotivalkoinen_13012016_0551.jpg

Ihastelin joulukuussa ystäväni Irinan Uusix-kaupasta ostettuja pöllönpoikasin kuvitettuja pannulappuja ja kiljaisin lauantaina riemusta avatessani häneltä saamani yllätyspaketin, joka sisälsi samaiset suloiset U6-pannulaput. ♥ Helsingin Kyläsaaressa sijaitseva kauppa myy Uusix-verstailla valmistettuja kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, toiminnasta voit lukea lisää heidän omilta sivuiltaan osoitteesta www.uusix.fi. Pannulappuset ovat kyllä niin suloiset, etten raaski ottaa niitä käyttöön ennen kuin vanhoista aika jättää. En haluaisi jemmata näitä kuitenkaan kaapin oven taa piiloon, joten yritän keksiä keinon miten saisin ne ripustettua näkyville keittiöön... palaan aiheeseen myöhemmin vielä uudestaan :)

 

EvaSolo_Maustemyllyt1.jpg

Omakotivalkoinen_13012016_0576.jpg

Laitoin miehen rakastamat Peugeotin läpinäkyvät maustemyllyt hänen matkaansa viime syksynä ja haudoin uusien ostamista näihin päiviin saakka... mikä kannatti, sillä uudet tattimaiset Eva Solo -maustemyllyt nähdessäni tiesin heti että juuri nämä minä keittiööni haluan. :) Myllyjä on saatavana kolmessa eri värissä ja kahdessa eri koossa, 7,5cm ja 11cm. Omani ovat korkeudeltaan 11cm ja niihin mahtuu noin yhden Meiran pippuripussin verran tavaraa sisälle. Valkoinen, musta ja massiivitamminen mylly sopivat keittiöön väriensä puolesta upeasti, muotokin on täydellisen yksinkertainen. 

Omakotivalkoinen_13012016_0571.jpg

Omakotivalkoinen_13012016_0570.jpg

Omakotivalkoinen_13012016_0568.jpg

Huomenna paljastan teille seinäpuutarhani, joka on kodin uusi sydän. ♥ Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen! :)

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Eva Solo, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg