Yritin malttaa mieleni, mutta olen niin innoissani rakenteilla olevasta seinäpuutarhastani, etten voi olla fiilistelemättä asiaa teille jo nyt. :) Keskeneräisyydestä ja puuttuvista purkeista huolimatta idea on hahmotettavissa ja tiedän olevani lopputulokseen supertyytyväinen. Kaksi Royal Designista jälkitoimitukseen jäänyttä Koziol Pottichelli -ruukkupurkkia saapuvat viimeistään ensi viikon alussa, jolloin kipaisen viherkasviostoksilla. Ajatuksena on ostaa ruukkujen täytteeksi pari korkeaa peikonlehti-tyyppistä viherkasvia ja loppuihin neljään alaspäin rönsyileviä lajikkeita. ♥

Omakotivalkoinen_05012016_0453-2.jpg

Omakotivalkoinen_05012016_0457.jpg

KoziolPottichelli_3.jpg

Ripustettava edullinen M-kokoinen Pottichelli sopii monenlaiseen käyttöön, kuten keittiövälineille, taidetarvikkeille, sekä hiusharjojen säilyttämiseen. Parhaimmillaan se on mielestäni kukkaruukkuna, niin seinälle kiinnitettynä kuin S-koukulla aitaan tai parvekkeen kaiteeseen ripustettuna. 

Omakotivalkoinen_05012016_0450.jpg

Omakotivalkoinen_05012016_0443.jpg

Asettelun osalta oli kaksi vaihtoehtoa - kahden vaakasuoran linja tai nopan vitoslukua muistuttava runsaampi sommittelu. Päätin aloittaa yksinkertaisemmalla ja avaramalla vaakasuoralla kuuden ruukun mallilla, jota on helppo halutessaan laajentaa lisäruukuilla. Näin(kin) suuressa viherkasvimäärässä on tärkeää että kasvien väliin jää väljyyttä ja vapaata seinäpintaa, muuten seinästä katoaa keveys.

Omakotivalkoinen_05012016_0461.jpg

Omakotivalkoinen_05012016_0455.jpg

En malta odottaa että saan puuttuvat palikat paikoilleen ja pääsen viimeistelemään seinäpuutarhani visioni mukaiseksi. ♥ Ulkona paukkuu kunnon pakanen ja ihmiset hiihtelevät ja luistelevat innoissaan... minä syöksyn jo kovalla vauhdilla kohti kevättä ja mietin mitä kaikkea ihanaa ja raikasta sitä vielä keksisikään päivien pidentyessä. :)

Kivaa pakkaspäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuote- ja miljöökuvat: Koziol, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg