Tämän vuoden tavoitteeni on voida kokonaisvaltaisesti paremmin - syödä paremmin, muistaa juoda vettä tarpeeksi, liikkua enemmän ja huolehtia ulkoisten asioiden lisäksi myös sisäisestä hyvinvoinnista. Kaikkeen edellä mainittuun liittyen, kävin tänään ostamassa itselleni salikortin sekä kassillisen urheiluvaatteita. :)

20160117_181149.jpg

Talvipakkaset ovat saaneet minut laiskistumaan - olen joka ilta uppoutunut lämpimien vällyjen väliin Netflixiä tuijottamaan ja teetä hörppimään, vaikka tein vuodenvaihteessa päätöksen ryhdistäytyä liikkumisen suhteen. En ole saanut itseäni koiralenkkejä ja kotijumppaa kummempaa tekemään ja joka ilta olen hokenut mielessäni samaa mantraa "no huomenna sitten". Kuntosalitreenaaminen ei ole koskaan tuntunut omalta jutultani, eikä se tunnu siltä nytkään, vaikka kortti takataskustani löytyykin. :) Kaipaan lisämotivaattoria liikunnan aloittamiseen ja koska pakkanen on pahin viholliseni, päätin siirtyä siistin sisäliikunnan pariin...

20160117_181225.jpg

Kuntosalikortin myötä halusin panostaa asiankuuluviin urheiluvaatteisiin ja sain viimein käytettyä jouluna saamani Stockmannin lahjakortinkin pois kuleksimasta. :) Vaatekasassa on kahdet erilaiset urheilutrikoot, pitkähihainen urheilupaita, liukaspintainen tekninen huppari, sporttitoppi, urheilusukkapaketti, vuoritettu ulkoilupipo, sekä uusi Diorin ripsari. Nyt en voi enää keksiä mitään tekosyitä sohvaperunamaisuudelleni - se on ylös, ulos ja lenkille kohti kuntosalia neljästi viikossa. :)

Mitään erikoistavoitteita minulla ei liikkumisen tai kuntosalitreenin osalta ole, tavoittelen lähinnä hikeä, hyvää oloa ja parempaa fyysistä kuntoa. En kuitenkaan pistä pahakseni jos peilikuvassa tapahtuu muutoksia kiinteytymisen ja timmiintymisen muodossa... :) Jos teitä kiinnostaa, voin tehdä myöhemmin erillisen sporttivaate-asupostauksen... kunhan vaan pääsen ensin testaamaan uusien vaatteideni huikeaksi luvattuja spesiaali-ominaisuuksia, voidakseni sanoa niistä juuta taikka jaata. :)

Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg