Stockmann tarjoilee helmikuussa monia sisustajia ilahduttavia etuja, kuten tänään voimassa olevan -10% ystävänpäivä-alennuksen kaikista normaalihintaisista huonekaluista, matoista ja valaisimista. 

Stockmann_valentines10.jpg

Muutama teistä on odotellut alekampanjaa mm. BEdesignin Deer-hyllyn hankintaa varten ja tässä onkin oiva mahdollisuus tehdä pientä säästöä. Myös Pappelina-mattoja löytyy Stockmannin verkkokauppavalikoimasta - valkoista, värikästä, raidallisia ja kuvioitua. :)

String-15prosfeb.jpg

Toinen loistava tarjous on String Systemin valkoisista osista saatava -15% kampanja-alennus. Nyt jos koskaan kannattaa laajentaa omaa String-systeemiä, itse päädyin käyttämään Burberryn trenssi-säästöjäni ja tilasin kaksi lisäosaa olohuoneeseen. :)

767x398-1602-casa-nopean-ka-etu.jpg_1364

Stockmannin oman merkin Casa Stockmannin kaikki tuotteet ovat -20% koko helmikuun ajan ja jos olet jäänyt harkitsemaan hotellilakanapostauksessani esiteltyä egyptin puuvillaista petausta, saa niistäkin nyt tuntuvan alen. :) 

Alennusten lisäksi Stockmann tarjoaa verkkokauppatilaukset postitoimipisteeseen veloituksetta sekä kotiinkuljetuksen 10€:lla. Tarjoukset koskevat kaikkia uusia ja vanhoja kanta-asiakkaita! 

www.stockmann.com/koti/edut

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Stockmann, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg