Aivan ihana ilma tänään, niin kirkas ja keväinen. ♥ Tälläinen aurinkoterapia tekee hyvää omalle mielelle ja myös kukille ja viherkasveille, siirsin liljankin tuohon keittiön seinäruukkuun virkistymään. Melkoinen tuoksu muuten tulee tuosta ruukkuliljasta. Muutama kukka on vielä aukeamatta ja kun se tapahtuu, joudun todennäköisesti siirtämään kukkaparan jonnekin toisaalle, sillä tuoksu hipoo jo nyt sietorajaani. :) Kannattaa siis huomioida tuo, mikäli siellä ruudun takana on jollakin tarkoituksena ostaa ruukkulilja sisätiloihin. :)

Omakotivalkoinen_13022016_1409_2.jpg

Omakotivalkoinen_13022016_1405.jpg

Omakotivalkoinen_13022016_1398.jpg

Tulppaaneja, tulppaaneja... Kun vanha kimppu lakastuu, on saatava uusi heti tilalle. :) Tällä kertaa kauniin violetissa sävyssä, jossa puolet kimpusta on violettiraitaisia valkoisia kukkia. ♥ Nämä kyseiset yksilöt ostin Siwasta - 2 kimppua vitosella. :)

Aurinkoa päiväänne!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg