Olen yrittänyt karsia tietokoneen kätköihin vuosien aikana kertynyttä kuvamateriaalia pienemmäksi - varsinkin puhelimella otettujen kuvien joukosta löytyy tuplakappaleita, tärähtäneitä otoksia sekä muuta sekalaista turhaketta (mm. kuvia pullonkorkeista, katukylteistä, silmäripsistä yms.). Päätin saada tämän viime vuonna alkaneen projektini päätökseen maaliskuun alkuun mennessä ja uhraankin jatkossa 15 minuuttia joka päivä kuvien läpikäymiseen ja lajitteluun. Minulla on paha tapa jäädä jumittamaan ja muistelemaan menneitä, ja siitä syntyi tämänkin postauksen aihe...

Omakotivalkoinen_05022016_756652.jpg

Omakotivalkoinen_05022016_87127672.jpg

Omakotivalkoinen_05022016_76327627.jpg

Yllä olevat kuvavertaukset vuodelta 2009 ja 2016 kertovat suuresta muutoksesta ja jättiläismäisestä kehityksestä monenkin asian suhteen. :) Alla oleva surkealaatuisista kuvista koostuva kollaasi bonuksena muistuttamassa, että mistä kaikki oikein lähtikään liikkeelle... Muutimme tähän 80m2 kolmioomme suoraan minikokoisesta yksiöstä vuonna 2006 ja sen oli näköistäkin. :) Jopa tv oli pikkiriikkinen (26´Sony, uusinta uutta siihen aikaan litteiden lcd-telkkareiden sarjassa). Musta kulmasohva ja jättikokoinen kermainen nukkamatto ostettiin melko nopeasti, jotta saimme tilaa täytettyä äkkiä "jollakin". Voi miten nyt kaduttaakaan nuo valinnat ja hukkaan menneet eurot... :)

Omakotivalkoinen_05022016_651652.jpg

Näitä vanhoja sisustuskuvia on niin hauska katsella. :) Moni vanhoissa kuvissa näkyvä mööpeli palvelee edelleen tarkoituksessaan, mm. tv-taso on kummitytöllä, verhot äidillä ja telkkari pelinäyttönä veljen tytön huoneessa. :) Yhdelle turha voi olla toiselle mieleinen. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg