Eilinen minimalismiin liittyvä postaus toimi hyvänä aasin siltana tämän iltaiselle postaukselle miehen mustavalkoisesta minimalistisesta hifialttarista. Siinä missä naiset keskittyvät kodin yleisilmeeseen ja värivalintoihin, on miesten maaperää kodin elektroninen osasto. :) Sukupuolten väliset erot ovat kuitenkin häipymään päin, sillä miehet ovat kasvavassa määrin innostuneet sisustamisesta ja me naiset olemme kiinnostuneet teknisten laitteiden ulkonäön lisäksi myös niiden muista ominaisuuksista. Enää ei riitä että kodin elektroniikka on laadukasta tai sopii sisustukseen, niiden pitää täyttää molemmat kriteerit samanaikaisesti. 

Omakotivalkoinen_24022016_1797.jpg

Miehen sisustusmaku on hyvin samanlainen kuin minunkin, hän haluaa kotinsa olevan avara ja minimalistinen, väritykseltään vaalea ja selkeä. Jokaisella on kotonaan yksi lempikohta joka on ylitse muiden, minulla se vaihtelee keittiön ja makuuhuoneen välillä fiiliksen mukaan, miehellä se on olohuoneessa oleva hificenter aka tv-alttari. :)

Omakotivalkoinen_24022016_1800.jpg

Hän pitkään haaveili pianolakatuista valkoisista Zingali Acousticsin kaiuttimista ja sellaiset meillä oli koekuuntelussakin pari vuotta sitten, mutta tilanpuutteen takia emme niitä koskaan ostaneet. Nyt kun miehellä on ikioma valtakuntansa ja yli 30m2 kokoinen olohuone, halusi hän ensitöikseen toteuttaa tämän haaveensa. ♥ Myönnän että olen hieman kade, isoiksi lattiakaiuttimiksi nämä Zingalit ovat u-p-e-a-t ja musiikki on niistä kuunneltuna kuin kermaa herkkusuulle, parhaimmalta kuullostaa jazz, soul ja blues, syväsointuiset voimakkaat musiikkilajit, joihin esiintyjien puolelta kuuluu mm. Adele, Sade ja Nina Simone.

Omakotivalkoinen_24022016_1804.jpg

Kaiuttimien äänimaailmaan vaikuttaa myös stereolaitteet, erityisesti vahvistin jonka kautta soitetaan musiikkia myös Spotifystä. Mattaharjattua terästä olevat Marantzin vahvistin ja cd-soitin ovat miehen 30v synttärilahja minulta vuosien takaa. Niissä toteutuu tyylikäs ulkomuoto ja erinomainen laatu, jotka yhdessä kestävät aikaa sekä käyttöä. 

Tekniset vempaimet ovat tiivis osa säilytyskokonaisuutta, joka kätkee sisäänsä lisäelektroniikkaa, cd-levyjä sekä leffoja. Miehen(kin) mielestä vähemmän on enemmän ja hän on onnistunut toteutuksessa hienosti. Mustalla johdolla varustettu valkoinen Pasila-valaisin sointuu yhteen kaiuttimien kanssa ja kruunaa loft-henkisen tilan. 

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg