Tänään tuli tasan 33 vuotta siitä kun putkahdin maailmaan, yllättäen ja ennen aikojani. Ilman sisukasta äitiäni, rohkeaa isosiskoani, ensiluokkaista hoitoa ja keskoskaappia en olisi tässä(kään) tänään kirjoittelemassa teille päivän kulusta ja illan tunnelmista. :) Elämä voi joskus olla hiuskarvan varassa ja syntymäpäiväni muistuttaa minua siitä joka vuosi. Kenties juuri tästä syystä olemme äidin ja siskojeni kanssa niin läheisiä, maailmassa ei ole asiaa jota emme voisi jakaa tai josta emme yhdessä selviäisi. ♥

Omakotivalkoinen_17022016_1787.jpg

Moni kysyi minulta tänään miten aion juhlistaa synttäreitäni ja vastasin kaikille että haluan olla ihan vaan kotona, pötkötellä nojatuolissa, katsella leffaa ja herkutella. Aikuisena on oppinut arvostamaan omaa aikaa ja tavallista arkea, poimimaan sieltä askareiden ja kiireen keskeltä ne pienet hetket jotka myöhemmin saavat hymyilemään. :) Itse tehdyn pullapitkon tuoksu (opin letittämään neljällä, jei :D), tytön halaus, ystävän soitto, tarjouksessa olleet tulppaanit ja kiireetön ilta kotisohvalla leffaa katsellen ovat asioita joista tänään olen erityisen kiitollinen. ♥

Omakotivalkoinen_17022016_1783.jpg

Arjen parhautta on joskus olla ihan vaan kotona... :) Tunnelmallista iltaa teille kaikille sinne ruudun toiselle puolen! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg