House of Brandonista on tullut yksi suosikkivaatekaupoistani ja olen iloinen että olen saanut tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. :) Käytin vuodenvaihteessa yhteistyön merkeissä saamani lahjakortin isohkoon tilaukseen, johon kuului sporttivaatteiden lisäksi myös kaksi muutakin kivaa juttua - Selected Femmen pusero sekä Dr Denimin Kissy Jeans -pillifarkut...

Omakotivalkoinen_11022016_1070.jpg

Selected Femmen väljää mallia oleva Dynella Shirt tuntuu ja näyttää hyvältä. Rennon letkeä istuvuus sopii erityisen hyvin farkkujen pariksi, siistimmän konttorilookin saa kun vaihtaa farkkujen tilalle suorat housut tai hameen. Pusero on ollut päälläni viime viikkojen aikana niin monta kertaa, että mieskin jo kysyi onko pesukone mennyt rikki. :D Tykkään kuroa vyöllä puseroa piukeammalle vyötärön kohdalta ja tälläisellä asulla (jalassa kylläkin nilkkurit tai kumpparit) olen liikkunut ihmisten ilmoilla enemmän kuin usein. :)

Omakotivalkoinen_11022016_1068.jpg

Omakotivalkoinen_11022016_1080.jpg

Omakotivalkoinen_11022016_1084.jpg

Dr Denimin Kissy Jeans -pillifarkuissa on todella hyvä istuvuus, vaikkakin vyötärö on tässä mallissa hieman matalampi kuin mistä pidän. Jälkiviisaana olisi ollut fiksumpaa valita Dr Denimin klassisempi malli Plenty ja harkitsenkin parhaillaan pitäisikö minun lahjoittaa nämä Kissyt siskolleni ja ostaa tilalle Plentyt. :) Jos siellä joku vielä on vailla hyviä joustavia mustia perusfarkkuja, ovat Dr Denimit hyvä vaihtoehto - matalasta mallista tykkääville Kissy ja korkeampaa vyötäröä kaipaaville Plenty. :)

Omakotivalkoinen_11022016_1098.jpg

Houseofbrandon_blackbasics1.jpg

House of Brandonin mielenkiintoisuus on nopeasti vaihtuvassa valikoimassa, aina on runsaasti uutuuksia tarjolla. Parasta on kuitenkin heidän erittäin nopea toimituksensa, aamupäivällä tilatun paketin saa jopa jo seuraavaksi päiväksi, illalla tehdyn ostoksen toimitus on perillä 1,5 vuorokauden kuluttua. Poikkeuksen tekee ainoastaan viikonloppu, jolloin kusti ei polje paketteja eteenpäin. :) 

Keväiset uutuudet ovat vallaneet verkkokaupat, vaikka meillä eletäänkin vielä talvikautta. House of Brandonin uutuustuotteiden joukossa on monia kivoja kevättakkeja, varsinkin Vilan valikoimaan kannattaa tutustua jos etsit uutta päällepantavaa... Uutuudet löydät suoraan täältä:

www.houseofbrandon.com/naiset/uutuudet

Iloista illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: House of Brandon, postaus sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg