Tulppaanikausi alkaa omalta osaltani olla ohi, tulihan sitä lähes parikymmentä nippua ostettuakin alkuvuoden aikana. :) Ennen kuin siirryn seuraavaan lajikkeeseen, haluan vielä kerran jakaa teille pienen annoksen tulppaanihuumaa. Nämä pinkit tulppaanit ovat ehdottomasti kauneimmat koko kaudelta. ♥

Omakotivalkoinen_21022016_86127671.jpg

NURin Tray -tarjotinarvontaan osallistui kaiken kaikkiaan 217 ihanaa ihmistä ja määrä yllätti minut moninkertaisesti. ♥ Vähän harmittaa ettei minulla ole jaettavaksi kuin yksi tarjotin, mutta yritän keksiä ja kehitellä jotakin kivaa aiheeseen liittyvää tässä kevään aikana, joka ilahduttaisi mahdollisesti useampaakin teistä... :) 

onneasusannainen23022016.jpg

Tällä kertaa onnetar nimeltään Random.org suosi nimimerkillä Susannainen kommentoinutta lukijaani. Olethan minuun yhteydessä pikimmiten osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi jotta saan paketin matkaan. Mikäli voittajasta ei kuulu ensi maanantaihin 29.2.2016 mennessä, suoritan arvonnan uudelleen. Kaunis kiitos vielä kaikille osallistujille loistavien käyttövinkkien(kin) jakamisesta!

Illemmalla tulossa postausta piensisustamisesta - miten minimalistisuus sopii yhteen pikkutavaran kanssa... vai sopiiko. :) Heipat hetkeksi!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg