Raivasin keittiön tasoja siistimmäksi ja samalla vaihdoin M-kokoisen NUR terästarjottimen tilalle uuden pitkulaisen tarjottimen. Näin ollen toinen mediumeistani jäi "turhaksi" ja säilömisen sijaan päätin arpoa sen yhdelle teistä lukijoistani. :)

Omakotivalkoinen_19022016_1325.jpg

Pitkulainen NUR Tray Long -tarjotin on mitoiltaan 30,5 x 10,5cm ja muodoltaan keittiössä kivempi. Sen päälle mahtuu suolamyllyn ja yrttiruukun lisäksi muutakin tarpeellista, kuten teepaketti jonka värit rimmaavat mukavasti yrtin kanssa. :) 

Omakotivalkoinen_19022016_1188.jpg

Tämä keskikokoinen ihanuus olisikin nyt sitten arvottavana täällä blogissa, toivottavasti sieltä lukijoiden joukosta löytyy joku jolla olisi tälle tarvetta ja käyttöä. :) Valkoisen NUR Tray M -tarjottimen mitat ovat 20,5 x 15,5cm, korkeus 1,5cm. Materiaali puuterimaalattua terästä, joka on helppo pitää puhtaana... 

Omakotivalkoinen_NurTray_M_arvonta.jpg

Arvontaan voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa minkälaiseen käyttöön tarjotin sinun kotonasi tulisi. :) Sana on vapaa ja osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka. :)

Pirtsakkaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg