Helsingin Käpylässä sijaitseva löytökeidas Artek Aitta ilmoitti sulkevansa ovensa 12.3.2016 ja keskittävänsä toimintansa Keskuskadulle avattavan uuden Artek-lippulaivamyymälän kanssa. Aitan valikoimaan kuuluu yksittäisiä näyttelykappaleita, erikoiseriä, sekä mallistosta poistuvia tuotteita ja kaikki jäljellä olevat tuotteet myydään nyt edullisin ulosheittohinnoin! :) Näissä penkojaisissa on pakko päästä käymään, toiveissa olisi löytää vitivalkoinen mehiläispesä-valaisin ja/tai Alvar Aallon vuonna 1935 suunnittelema Artek 66-tuoli...

Artek_aitta_27022016.jpg

vitra_Artek_Z14_web_08.jpg

ArtekAitta_27022016.jpg

Aitan valikoimassa on huonekaluja, valaisimia ja sisustustuotteita Artekin ja Vitran kokoelmista sekä yksittäisiä mallikappaleita myös muilta valmistajilta. Jos kiikarissasi on esim tankki, käsikranaatti, mehiläispesä, satulatuoli, tai muut klassikot, saattaa visiitti Aitan loppuunmyynnissä olla kullanarvoinen asia. :)

Artek Aitta

Mäkelänkatu 84, kellarikerros

00610 Helsinki

avoinna: ma-pe 11-19, la 10-15

tiedustelut: aitta@artek.fi

Nyt kisastudio pystyyn ja nauttimaan UMK16 -musakisasta, saa nähdä kuka pokkaa paikan euroviisuihin. Jännät paikat tulee takuulla olemaan, en itsekään ole aivan varma kuka on suosikkini - Tuuli Okkonen, Mikael Saari, Barbe-Q-Barbies, Saara Aalto vai Cristal Snow - edellä mainittujen esittäin viisubiiseissä on jokaisessa omat hyvät puolensa ja persoonallisuutensa. :) Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Artek)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg