Minikokoinen Dyson DC26 Allergy City -imurini on palvellut meidän 80m2 kokoisen kolmion siivoustarpeissa moitteetta jo yli 6 vuotta. Olen niin tyytyväinen että aikoinaan uskoin mainosmiesten puheita ja valitsin hajonneen Mielen tilalle tämmöisen kaverin. :) Mieskin on tyytyväisenä imuroinut Dysonillani ja kun hän viime vuonna muutti omaan kotiinsa, oli selvää että Dysonia uudessa osoitteessakin olla pitää. :)

Dyson_DC52_Animal_Complete_Vacuum_Cleane

Mies osti itselleen loistavan setin, johon kuului täysin huoltovapaa Dyson DC52 Animal Turbine -mallin pölynimuri sekä erillinen DC43H -rikkaimuri. Mies siivoaakin erittäin mielellään omaa kotiaan ja meillä on ollut välillä jopa kinaa siitä kumpi saa imuroida, kun olen ollut kyläilemässä. :) Dysonin DC52-mallin imuri on ihan mieletön, se pyörii lattialla kuin hyrrä ja on niin kevyt vedellä perässään ettei sitä edes huomaa. Suulakkeita on jos jonkinlaisia, jokaiselle pinnalle löytyy täydellinen siivouskapine. Oma mini-imurini on edelleen moitteettomassa kunnossa enkä sen vuoksi aio sitä vaihtaa uuteen, mutta herttinen sentään miten haaveilenkaan tästä miehen imurista - parempaa siivouskumppania ei takuulla maailmasta löydy! ♥

Omakotivalkoinen_11022016_4030.jpg

Omakotivalkoinen_11022016.jpg

Dyson DC52 sarjan imurit ovat ihan omassa luokassaan, tällä hetkellä ainoita markkinoilla, jotka eivät tarvitse suodattimien huoltoa, eivätkä ne menetä imutehoaan. DC52 Animal Turbine -mallin mukana tulee monipuolinen suulakevalikoima, joilla koti puhdistuu helposti ja vaivattomasti. Lattia-/mattosuulake sopii sekä koville että pehmeille pinnoille ja on loistava valinta yleissiivoukseen. Antistaattisilla harjaksilla varustettu erillinen turbiinisuulake puolestaan varmistaa, että saat matot kunnolla puhtaaksi - jopa matalanukkaiset tiheään kudotut nukkamatot, jotka ovat varsinkin eläinperheissä haasteellisia puhdistettavia. Tangle-free miniturbiinisuulakkeella saat sohvat, sängynpäädyt, verhot ja päiväpeitteet, sekä auton sisustan puhtaaksi pölystä ja karvoista. Rakenteensa ansiosta suulake ei tukkeudu tai jumiudu esim. hiuksista. Nivelletty parkettisuulake on puolestaan oiva väline herkille lattiapinnoille.

animal-complete.jpg

DC43H_3.jpg.960x1280_q75.jpg

Oranssi-harmaa rikkaimuri on leivänmurusten imuroimisen lisäksi kätevä myös tekstiilien, patjojen ja hyllyjen imuroimisessa, sekä tietysti autossa ja veneessä. Vain 1,3 kg painava pölypussiton DC43H -imuri on kevyt ja ergonominen käsitellä. Pölysäiliö tyhjenee helposti ja siististi nappia painamalla. Suodattimet ovat pestävät (suositus käytöstä riippuen noin kerran kuukaudessa), eikä niitä tarvitse vaihtaa. DC43H:n imuteho on markkinoiden parhaimpia ja se säilyy imuroinnin alusta loppuun saakka. Normaaliteholla toiminta-aika on 20 minuuttia, maksimiteholla eli "Boost-tilassa" 8 minuuttia. Boost-teho on tosin niin voimakas, ettei sitä tarvita ainakaan keittiön tai testiilien puhdistuksessa. :)

Parasta näissä Dysoneissa on se, että osia voi yhdistellä. :) Viimeksi kun imuroin miehen keittiössä, liitin ison imurin varren ja lattiapinnan mukaan säädettävän yleisuulakkeen rikkaimuriin. Kyllä oli tehoa ja puhdasta tuli - niin pöytäpinnoilla, kaapeissa kuin lattiallakin. :)

Jos olet etsimässä sellaista imuria, jonka elinikä on pitkä eikä sen imuteho heikkene, suosittelen oman (ja miehenkin) kokemuksen kautta Dysonia. Olen imuroinut nyt kahdella lattiaimurilla ja yhdellä rikkaimurilla, jokainen niistä on lunastanut lupauksensa ja ollut jopa parempi kuin mitä mainospuheiden perusteella odotin. Erittäin positiivista on oman mini-imurini kestävyys, yli 6 vuotta sillä on huuveroitu lähes päivittäin (ja kurakeleillä useamman kerran päivässä) ja edelleenkin se on yhtä tehokas kuin uutena. :)

Illemmalla tulossa asupostausta, joten olkaahan kuulolla! :)

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Dyson)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg