Sain viikonloppuna idean arkea helpottaviin pieniin vinkkeihin liittyen ja päätin aloittaa uuden postaussarjan aiheen tiimoilta. Moni itselleni päivänselvä arkinen askare tai tapa on ollut usealle ystävälleni täysin tuntematon ja ajatelin niistä olevan ehkä hyötyä muutamille muillekin... :)

Omakotivalkoinen_01022016_1125666.jpg

Ensimmäinen jakoon lähtevä vinkki on alunperin lähtöisin lukijaltani parin vuoden takaa - tuskailin silloin pesukoneen luukun reunaan jumiutuvia pikkusukkia ja sain suuren avun tästä lukijani oivalluksesta. :) Pesupussissa avokassukat, ballerinasukat, stepsit, tennarisukat ja pienten lasten sukat pysyvät sekä tallessa että rummun pyörteissä pesun aikana. Oman kokemukseni kautta suosittelen sukille mahdollisimman suurta pesupussia, jotta sukat mahtuvat pyörimään myös pussin sisällä. 

Omakotivalkoinen_01022016_1102.jpg

Omakotivalkoinen_01022016_1104.jpg

Ystäväni äiti oli kuullut minun etsivän mustia pesupusseja ja hän lahjoitti minulle sellaiset. ♥ Kyseiset pesupussit löytyvät Lindexin valikoimasta ja pakkaus sisältää yhden suuren ja yhden pienemmän pussin. Mustat pesupussit ovat erityisen hyvät sukkien pesussa, värikkäät puuvillasukat kun saattavat joskus päästää hieman väriä ja valkoinen pesupussi on sen jälkeen melko veikeän näköinen (eli rönttöinen ja epäsiisti :D).

Omakotivalkoinen_01022016_1112.jpg

Omakotivalkoinen_01022016_1116.jpg

Omakotivalkoinen_01022016_1103.jpg

Haluaisin kovasti kuulla millaisia arjen pieniä vinkkejä te hyödynnätte, olisi kiva oppia uusia temppuja ja löytää niksejä omien arkiaskareiden helpottamiseksi. :)

Kivaa alkanutta uutta viikkoa ja helmikuuta kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg