Monet nauttivat vielä talvesta ja hiihtolomasta, mutta minä olen suunnannut ajatukseni jo pitkälle kevääseen ja kesään. :) Parvekkeen kesälookki saa kevyen freesauksen uuden Ikea Mulig -teräshyllyn myötä, joka jo valmiina odotteleekin lämpimämpiä ilmoja. Ostin hyllyn viime vuoden puolella häkkivaraston järjestämistä ja työkalujen sekä kausikamppeiden helpompaa poimintaa varten, mutta totesin sen olevan tarpeellisempi sisustustarkoituksessa. :)

Omakotivalkoinen_28022016_72891.jpg

Aion triplata kasvien ja kukkien määrän aikaisempiin vuosiin verrattuna, lattiaruukkujen lisäksi täytan koko hyllyn ihanalla vehreydellä - yrttejä, kaktuksia, viherkasveja ja kesäkukkia lähes lattiasta kattoon. ♥

Omakotivalkoinen_28022016_7617268.jpg

Tällä hetkellä näkymä parvekkeella on hieman karu, vain tummanharmaata ja valkoista, tyhjiä ruukkuja odottamassa tulevia asukkejaan. :) Onneksi kohta olemme jo maaliskuussa ja siitä ei kauaa enää kestäkään kun yöpakkasillekin voi sanoa hyvästit...

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg